ריזוטו עגבניות של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מלמד להכין ריזוטו עגבניות איטלקי משגע - מנה פשוטה להכנה, משביעה וסופר טעימה שאפשר להגיש גם בחגים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים חמאה, שמן, שום ואורגנו בסיר על כיריים ומטגנים במשך 2-3 דקות.
  2. מוסיפים אורז ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  4. מוסיפים מים רותחים (או מרק צח) בהדרגה עד שהאורז מפסיק לשתות את הנוזלים ומגיע לדרגה שאתם אוהבים.
  5. מערבבים פנימה גבינה, בזיליקום ומעט שמן זית ומערבבים. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 241.8 קק״ל 967.0 קק״ל
פחמימות 9.0 גרם 35.8 גרם
שומן 22.3 גרם 89.2 גרם
נתרן 971.1 מ״ג 3884.4 מ״ג
חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 7.4 גרם 29.4 גרם
כולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״ג
סידן 168.9 מ״ג 675.5 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 346.7 מ״ג 1386.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (2)

    Avatar
    אורלי ריינר

    Test1

    Avatar
    אורלי ריינר

    Test

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody