שבשבות בצק עלים

שבשבות בצק עלים זה מאפים מתוקים, יפים וסופר פשוטים להכנה, שנראים מרשים ומושקע, עם מילוי מעדן בטעם וניל וחצאי משמשים משומרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מאפי בצק עלים, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול אחרי שטועמים את הראשון. השבשבות המקסימות האלו נראות כל כך מושקעות אבל אם אתם לא תגלו כמה הן פשוטות להכנה - אני מבטיחה גם לשמור על פה סגור (ומלא בבצק עלים…)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן וחותכים לריבועים בגודל 10 על 10 ס”מ.
  2. מניחים את ריבועי הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים בסכין אלכסונים מכל פינה למרכז אבל עוצרים במרחק סנטימטר מהאמצע, לקבלת 4 משולשים מחוברים.
  3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
  4. מרימים את הפינה הימנית של כל משולש שהתקבל, ומקפלים אותה לאמצע המלבן, לקבלת צורת שבשבת.
  5. מניחים כפית מעדן וניל במרכז השבשבת, ומכסים בחצי משמש (כשהחלק החתוך כלפי מטה).
  6. אופים כ-20 דקות, להזהבה.
  7. מוציאים מהתנור, מברישים בסירופ המשמשים ששמרנו ומגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 58.0 קק״ל 579.6 קק״ל
פחמימות 11.8 גרם 117.6 גרם
שומן 0.9 גרם 8.5 גרם
נתרן 13.5 מ״ג 134.9 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 12.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
כולסטרול 25.4 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 9.9 מ״ג 99.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 17.1 מ״ג 170.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody