מאפינס קישואים וגבינות לארוחת הערב

רעיון מעולה לארוחת צהריים או כתוספת שיוצאת מעולה גם אחרי חימום קצר במיקרו. מאפינס אפויים עם קישואים וגבינות שרק תרצו מהם עוד
רעיון מעולה לארוחת צהריים או כתוספת שיוצאת מעולה גם אחרי חימום קצר במיקרו. מאפינס אפויים עם קישואים וגבינות שרק תרצו מהם עוד
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.4 קק״ל 955.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 47.5 גרם
    שומן 9.2 גרם 73.5 גרם
    נתרן 408.8 מ״ג 3270.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 82.6 מ״ג 660.8 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 269.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 170.4 מ״ג 1363.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    119
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 119.4 קק״ל 955.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 47.5 גרם
    שומן 9.2 גרם 73.5 גרם
    נתרן 408.8 מ״ג 3270.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 32.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 82.6 מ״ג 660.8 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 269.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 170.4 מ״ג 1363.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה ומוסיפים את הכרשה. מטגנים עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מבשלים יחד את הקישואים עם הכרשה כעשר דקות (מערבבים מדי פעם).
  4. מעבירים את תערובת הקישואים והכרשה למסננת ומועכים קצת בעזרת כף בכדי להוציא כמה שיותר נוזלים מהתערובת.
  5. מעבירים את הקישואים והכרשה לקערה. מוסיפים את הביצים, היוגורט, הגבינות, הקמח, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים (איזו צורה שאוהבים).
  7. מכניסים לתנור ואופיםכ-30 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים כמעט לגמרי). המאפינס יצאו בקלות מהתבניות לאחר קרור (אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו).
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
מאפינס קישואים וגבינות לארוחת הערב

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    טעים אש!

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות