
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
-
25 גרם חמאהלא חובה
-
3 כפות שמן זית
-
1 כרשה בינוניפרוסה דק או בצל בינוני קצוץ דק
-
3 קישואים בינונייםאו זוקיני מגורר (אפשר עם הקליפה)
-
2 ביצים M
-
1 מיכל יוגורט 3%
-
2 כפות גבינה לבנה 9%או קוטג'
-
1 חופן גבינת מוצרלהמגוררת (או גבינה צהובה או קשה אחרת שאוהבים)
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 קורט פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקטלא חובה
אופן הכנה
- מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה ומוסיפים את הכרשה. מטגנים עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מבשלים יחד את הקישואים עם הכרשה כעשר דקות (מערבבים מדי פעם).
- מעבירים את תערובת הקישואים והכרשה למסננת ומועכים קצת בעזרת כף בכדי להוציא כמה שיותר נוזלים מהתערובת.
- מעבירים את הקישואים והכרשה לקערה. מוסיפים את הביצים, היוגורט, הגבינות, הקמח, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים (איזו צורה שאוהבים).
- מכניסים לתנור ואופיםכ-30 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים כמעט לגמרי). המאפינס יצאו בקלות מהתבניות לאחר קרור (אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו).
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
119.4
קק״ל
955.5
קק״ל
פחמימות
5.9
גרם
47.5
גרם
שומן
9.2
גרם
73.5
גרם
נתרן
408.8
מ״ג
3270.4
מ״ג
חלבון
4.1
גרם
32.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.7
גרם
5.2
גרם
שומן רווי
3.2
גרם
25.3
גרם
כולסטרול
82.6
מ״ג
660.8
מ״ג
סידן
33.6
מ״ג
269.0
מ״ג
ברזל
0.5
מ״ג
4.1
מ״ג
אשלגן
170.4
מ״ג
1363.4
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
3.1
מ״ג
תגובות (21)