מאפינס קישואים וגבינות לארוחת הערב

רעיון מעולה לארוחת צהריים או כתוספת שיוצאת מעולה גם אחרי חימום קצר במיקרו. מאפינס אפויים עם קישואים וגבינות שרק תרצו מהם עוד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה ומוסיפים את הכרשה. מטגנים עד הזהבה קלה ומוסיפים את הקישואים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מבשלים יחד את הקישואים עם הכרשה כעשר דקות (מערבבים מדי פעם).
  4. מעבירים את תערובת הקישואים והכרשה למסננת ומועכים קצת בעזרת כף בכדי להוציא כמה שיותר נוזלים מהתערובת.
  5. מעבירים את הקישואים והכרשה לקערה. מוסיפים את הביצים, היוגורט, הגבינות, הקמח, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מערבבים היטב.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עם שקעים (איזו צורה שאוהבים).
  7. מכניסים לתנור ואופיםכ-30 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים כמעט לגמרי). המאפינס יצאו בקלות מהתבניות לאחר קרור (אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו).
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 119.4 קק״ל 955.5 קק״ל
פחמימות 5.9 גרם 47.5 גרם
שומן 9.2 גרם 73.5 גרם
נתרן 408.8 מ״ג 3270.4 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 32.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 25.3 גרם
כולסטרול 82.6 מ״ג 660.8 מ״ג
סידן 33.6 מ״ג 269.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 170.4 מ״ג 1363.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    טעים אש!

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד