< רקע נינג'ה

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בכמה דקות!

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    56 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערית מערבבים היטב את פירורי הלחם והתבלינים.
  2. בקערה גדולה מניחים את השוקיים, שופכים עליהן את השמן ומערבבים עד שכל השוקיים משומנות.
  3. מפזרים את תערובת פירורי הלחם והתבלינים על השוקיים ומערבבים בעזרת הידיים.
  4. מהדקים ככל הניתן את הציפוי לכל אחת מהשוקיים, בזמן שמעבירים לרשת הטיגון של תנור הנינג׳ה.
  5. מרכיבים את שלבי המגשים של התנור- ראשית, את המגש התחתון ביותר לאיסוף הפירורים, לאחר מכן את הרשת, התבנית השחורה שחוסכת הרבה ניקיון ובסוף את רשת הטיגון עם השוקיים.
  6. מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
  7. מומלץ להגיש את השוקיים לצד רטבים שאוהבים.
    שוקיים פריכות בתנור אובן 1
    הכי כיף לנשנש עם רטבים! צילום: רובי מיכאל

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 188.6 קק״ל 1885.7 קק״ל
פחמימות 114.7 גרם 1146.6 גרם
שומן 103.1 גרם 1030.9 גרם
נתרן 776.3 מ״ג 7763.1 מ״ג
חלבון 103.1 גרם 1030.9 גרם
סיבים תזונתיים 102.0 גרם 1020.0 גרם
שומן רווי 101.0 גרם 1009.8 גרם
כולסטרול 100.8 מ״ג 1008.0 מ״ג
סידן 107.0 מ״ג 1069.6 מ״ג
ברזל 101.3 מ״ג 1012.6 מ״ג
אשלגן 141.5 מ״ג 1415.3 מ״ג
אבץ 101.1 מ״ג 1010.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar