שוקי עוף ברוטב אסייתי מתקתק של שי-לי ליפא

שי-לי ליפא מכינה מנה מושלמת לארוחת צהריים, שוקי עוף ברוטב אסייתי מעט מתקתק, אפויים בתנור. מנה שמכינים בקלות וכל המשפחה תתאהב בהם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

רוטב

שוקי עוף
שוקי עוף

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  3. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  4. כותשים את שן השום.
  5. מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים שוקי עוף ומערבבים. משרים כרבע שעה לספיגת טעמים.
  6. מניחים את שוקי העוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
  7. אופים בתנור החם 25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות, עד ששוקי העוף שחומות ומוכנים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 105.9 קק״ל 635.2 קק״ל
פחמימות 14.1 גרם 84.7 גרם
שומן 5.5 גרם 32.9 גרם
נתרן 56.2 מ״ג 337.0 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 7.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.1 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 21.5 מ״ג 129.3 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 66.9 מ״ג 401.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody