![עוף עם פתיתים](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/12/21105806/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D-1100x733.jpg)
שוקי עוף עם פתיתים – ארוחה בסיר אחד!
ארוחה בסיר אחד במינימום עבודה! עוף עם פתיתים בסיר אחד - שוקי עוף עם פתיתים וירקות, עם טעמים שמשתלבים והופכים כל ביס למושלם. ארוחה לכל המשפחה
ארוחה בסיר אחד במינימום עבודה! עוף עם פתיתים בסיר אחד - שוקי עוף עם פתיתים וירקות, עם טעמים שמשתלבים והופכים כל ביס למושלם. ארוחה לכל המשפחה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 589.6 קק״ל 2358.5 קק״לפחמימות 42.1 גרם 168.4 גרםשומן 23.2 גרם 93.0 גרםנתרן 1216.6 מ״ג 4866.6 מ״גחלבון 47.8 גרם 191.1 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 15.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.8 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 62.3 מ״ג 249.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 403.1 מ״ג 1612.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות590
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 589.6 קק״ל 2358.5 קק״לפחמימות 42.1 גרם 168.4 גרםשומן 23.2 גרם 93.0 גרםנתרן 1216.6 מ״ג 4866.6 מ״גחלבון 47.8 גרם 191.1 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 15.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.8 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 62.3 מ״ג 249.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 403.1 מ״ג 1612.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 590 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
![חומרים לעוף עם פתיתים](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/03/01112150/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-Small.png)
אופן הכנה
- מחממים בסיר על כיריים את השמן וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שמשנים מעט את צבעם. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
- מוסיפים לאותו הסיר את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, הגזר והפתיתים ומערבבים.
- מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את המים או ציר העוף/ירקות, המלח והבהרט.
- מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה ברתיחה עדינה 45 דקות.
ארוחה מושלמת בסיר אחד - עוף עם פתיתים (צילום אפיק גבאי) מי רוצה עוף עם פתיתים? (צילום אפיק גבאי)
אופן הכנה
- מחממים בסיר על כיריים את השמן וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שמשנים מעט את צבעם. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
- מוסיפים לאותו הסיר את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, הגזר והפתיתים ומערבבים.
- מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את המים או ציר העוף/ירקות, המלח והבהרט.
- מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה ברתיחה עדינה 45 דקות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![שוקי עוף עם פתיתים – ארוחה בסיר אחד!](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/12/21105806/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן