שורטברד

שורטברד הן עוגיות מבצק פריך שאפשר להכין בתבנית מלבנית או תבנית פאי, ולהגיש כעוגיות אישיות, או פרוסות עם תוספת מעל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בצק

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
  3. בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
  4. מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
  5. אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
  6. מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
  7. מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3316.5 קק״ל 3316.5 קק״ל
פחמימות 589.3 גרם 589.3 גרם
שומן 165.9 גרם 165.9 גרם
נתרן 801.1 מ״ג 801.1 מ״ג
חלבון 19.8 גרם 19.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 98.4 גרם 98.4 גרם
כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
סידן 82.0 מ״ג 82.0 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 254.6 מ״ג 254.6 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody