שורטברד

שורטברד הן עוגיות מבצק פריך שאפשר להכין בתבנית מלבנית או תבנית פאי, ולהגיש כעוגיות אישיות, או פרוסות עם תוספת מעל
שורטברד הן עוגיות מבצק פריך שאפשר להכין בתבנית מלבנית או תבנית פאי, ולהגיש כעוגיות אישיות, או פרוסות עם תוספת מעל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3372.3 קק״ל 3372.3 קק״ל
    פחמימות 603.2 גרם 603.2 גרם
    שומן 167.8 גרם 167.8 גרם
    נתרן 797.3 מ״ג 797.3 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 85.3 מ״ג 85.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 278.6 מ״ג 278.6 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3372.3 קק״ל 3372.3 קק״ל
    פחמימות 603.2 גרם 603.2 גרם
    שומן 167.8 גרם 167.8 גרם
    נתרן 797.3 מ״ג 797.3 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 85.3 מ״ג 85.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 278.6 מ״ג 278.6 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בצק

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
  3. בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
  4. מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
  5. אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
  6. מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
  7. מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שורטברד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות