
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
- בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
- מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
- אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
- מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
- מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
3316.5
קק״ל
3316.5
קק״ל
פחמימות
589.3
גרם
589.3
גרם
שומן
165.9
גרם
165.9
גרם
נתרן
801.1
מ״ג
801.1
מ״ג
חלבון
19.8
גרם
19.8
גרם
סיבים תזונתיים
5.2
גרם
5.2
גרם
שומן רווי
98.4
גרם
98.4
גרם
כולסטרול
492.0
מ״ג
492.0
מ״ג
סידן
82.0
מ״ג
82.0
מ״ג
ברזל
2.4
מ״ג
2.4
מ״ג
אשלגן
254.6
מ״ג
254.6
מ״ג
אבץ
1.7
מ״ג
1.7
מ״ג
תגובות (0)