שייט תענוגות בסירת חצ’פורי של ג’אנה חן
אם לא אכלתם את החצ'פורי סירה של ג'אנה חן, לא אכלתם חצ'פורי מעולם! חצ'פורי אורגינל עם ביצה נוזלת מעל תערובת גבינה ובצק אלוהי
אם לא אכלתם את החצ'פורי סירה של ג'אנה חן, לא אכלתם חצ'פורי מעולם! חצ'פורי אורגינל עם ביצה נוזלת מעל תערובת גבינה ובצק אלוהי
- ג'אנה חן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 880.0 קק״ל 5279.8 קק״לפחמימות 74.9 גרם 449.2 גרםשומן 36.7 גרם 220.3 גרםנתרן 1891.9 מ״ג 11351.6 מ״גחלבון 52.7 גרם 316.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.7 גרםשומן רווי 13.7 גרם 82.0 גרםכולסטרול 588.1 מ״ג 3528.4 מ״גסידן 687.2 מ״ג 4123.2 מ״גברזל 2.7 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 403.2 מ״ג 2419.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה שעהכולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות880
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 880.0 קק״ל 5279.8 קק״לפחמימות 74.9 גרם 449.2 גרםשומן 36.7 גרם 220.3 גרםנתרן 1891.9 מ״ג 11351.6 מ״גחלבון 52.7 גרם 316.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.7 גרםשומן רווי 13.7 גרם 82.0 גרםכולסטרול 588.1 מ״ג 3528.4 מ״גסידן 687.2 מ״ג 4123.2 מ״גברזל 2.7 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 403.2 מ״ג 2419.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 880 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 ק"ג קמח לבן
-
300 מ"ל מים פושרים
-
1 כף וודקהקרה קרה
-
1 ביצה Lטרופה
-
100 מ"ל רוויון
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף שמרים יבשים
-
4 כפות שמן סויה
תערובת גבינות
-
200 גרם גבינת חמד 5%
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
200 גרם גבינה כחושה “טוב טעם”או גבינת חצ'ו
-
3 כפות גראנה פדנואו 3 כפות גבינה צהובה מגורדת
-
3 ביצים Lטרופה
תערובת גבינת טבורוג
-
100 גרם גבינת טבורוג
-
1/2 כוס חלב 3%
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
טופינג
-
6 ביצים Lביצה לכל מאפה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק, לשים במהירות נמוכה במשך 10 דקות ומאחדים את הבצק בעזרת לקקן - הבצק אמור להיות דביק!
- מכסים בניילון נצמד, מגבת ומתפיחים במשך שעה וחצי.
- מכינים את תערובות הגבינות: ב-2 קערות נפרדות מערבבים היטב ל-2 תערובות אחידות ומניחים בצד.
- מוציאים את הבצק למשטח מקומח, שוקלים 150 גר’ בצק לכל יחידת מאפה.
- פותחים כל בצק לריבוע ומתחילים במלאכה: בקצוות הבצק שמים מעט מתערובת הגבינות וסוגרים מעליו את קצוות הבצק (כמו בסרטון).
- במרכז הבצק שמים 2 כפות תערובת טבורוג ומעליו בערך 3 כפות תערובת גבינות. מכסים בניילון ומתפיחים עוד חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- טורפים ביצה עם כפית חמאה מומסת ומברישים את המאפים.
- מכניסים לאפייה של 20 דקות, בשלב הזה המאפה הוא חצי אפוי, מכינים בעזרת כף מקום לביצה ושוברים את הביצה לתוך הגבינות, ביצה 1 לכל מאפה.
- מחזירים לתנור לאפייה נוספת 10 דקות מקסימום, כשהחלמון של הביצה עוד רך.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק, לשים במהירות נמוכה במשך 10 דקות ומאחדים את הבצק בעזרת לקקן - הבצק אמור להיות דביק!
- מכסים בניילון נצמד, מגבת ומתפיחים במשך שעה וחצי.
- מכינים את תערובות הגבינות: ב-2 קערות נפרדות מערבבים היטב ל-2 תערובות אחידות ומניחים בצד.
- מוציאים את הבצק למשטח מקומח, שוקלים 150 גר’ בצק לכל יחידת מאפה.
- פותחים כל בצק לריבוע ומתחילים במלאכה: בקצוות הבצק שמים מעט מתערובת הגבינות וסוגרים מעליו את קצוות הבצק (כמו בסרטון).
- במרכז הבצק שמים 2 כפות תערובת טבורוג ומעליו בערך 3 כפות תערובת גבינות. מכסים בניילון ומתפיחים עוד חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- טורפים ביצה עם כפית חמאה מומסת ומברישים את המאפים.
- מכניסים לאפייה של 20 דקות, בשלב הזה המאפה הוא חצי אפוי, מכינים בעזרת כף מקום לביצה ושוברים את הביצה לתוך הגבינות, ביצה 1 לכל מאפה.
- מחזירים לתנור לאפייה נוספת 10 דקות מקסימום, כשהחלמון של הביצה עוד רך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
הי ג’אנה במה אפשר להחליף וודקה ,גבינת טבורוג וריויון
היי נורית, את הוודקה אפשר להחליף במים, את גבינת הטבורוג בגבינת תבור או טוב טעם ואת הריוויון ביוגורט. הטעמים כמובן יישתנו באופן יחסית משמעותי. בהצלחה!
אשמח מאוד להיות שייכת