שייט תענוגות בסירת חצ’פורי של ג’אנה חן

אם לא אכלתם את החצ'פורי סירה של ג'אנה חן, לא אכלתם חצ'פורי מעולם! חצ'פורי אורגינל עם ביצה נוזלת מעל תערובת גבינה ובצק אלוהי
אם לא אכלתם את החצ'פורי סירה של ג'אנה חן, לא אכלתם חצ'פורי מעולם! חצ'פורי אורגינל עם ביצה נוזלת מעל תערובת גבינה ובצק אלוהי
  • ג'אנה חן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.4 קק״ל 3290.4 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 33.2 גרם 199.2 גרם
    נתרן 1841.0 מ״ג 11045.8 מ״ג
    חלבון 41.4 גרם 248.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 510.7 מ״ג 3064.2 מ״ג
    סידן 665.5 מ״ג 3993.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 290.9 מ״ג 1745.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.4 קק״ל 3290.4 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 33.2 גרם 199.2 גרם
    נתרן 1841.0 מ״ג 11045.8 מ״ג
    חלבון 41.4 גרם 248.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 510.7 מ״ג 3064.2 מ״ג
    סידן 665.5 מ״ג 3993.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 290.9 מ״ג 1745.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תערובת גבינות

תערובת גבינת טבורוג

הברשה

טופינג


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק, לשים במהירות נמוכה במשך 10 דקות ומאחדים את הבצק בעזרת לקקן - הבצק אמור להיות דביק!
  2. מכסים בניילון נצמד, מגבת ומתפיחים במשך שעה וחצי.
  3. מכינים את תערובות הגבינות: ב-2 קערות נפרדות מערבבים היטב ל-2 תערובות אחידות ומניחים בצד.
  4. מוציאים את הבצק למשטח מקומח, שוקלים 150 גר’ בצק לכל יחידת מאפה.
  5. פותחים כל בצק לריבוע ומתחילים במלאכה: בקצוות הבצק שמים מעט מתערובת הגבינות וסוגרים מעליו את קצוות הבצק (כמו בסרטון).
  6. במרכז הבצק שמים 2 כפות תערובת טבורוג ומעליו בערך 3 כפות תערובת גבינות. מכסים בניילון ומתפיחים עוד חצי שעה.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. טורפים ביצה עם כפית חמאה מומסת ומברישים את המאפים.
  9. מכניסים לאפייה של 20 דקות, בשלב הזה המאפה הוא חצי אפוי, מכינים בעזרת כף מקום לביצה ושוברים את הביצה לתוך הגבינות, ביצה 1 לכל מאפה.
  10. מחזירים לתנור לאפייה נוספת 10 דקות מקסימום, כשהחלמון של הביצה עוד רך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שייט תענוגות בסירת חצ’פורי של ג’אנה חן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    לני גל סילס

    אשמח מאוד להיות שייכת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות