שיפודי פרגיות במרינדה מטריפה של אריסה, דבש ולימון כבוש

כל האורחים יבקשו את המתכון למרינדה המטריפה הזו! קבלו מתכון להכנת שיפודי פרגיות במרינדה בועטת עם פלפל ירוק, אריסה, לימון כבוש, דבש ועוד
כל האורחים יבקשו את המתכון למרינדה המטריפה הזו! קבלו מתכון להכנת שיפודי פרגיות במרינדה בועטת עם פלפל ירוק, אריסה, לימון כבוש, דבש ועוד
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.5 קק״ל 794.0 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 60.8 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.8 גרם
    נתרן 996.2 מ״ג 3984.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 29.2 מ״ג 116.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.5 קק״ל 794.0 קק״ל
    פחמימות 15.2 גרם 60.8 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.8 גרם
    נתרן 996.2 מ״ג 3984.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 4.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.9 מ״ג 23.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 29.2 מ״ג 116.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

יש הרבה דרכים להכין שיפודים, ולא חייבים תמיד חכות ליום העצמאות או מנגל מחוץ לבית! נסו להכין בבית שיפודים טעימים ובלתי נשכחים במרינדה בועטת ומעולה ממש של אריסה, דבש ולימון כבוש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שיפודים
גיל אטלן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

מרינדה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: טוחנים בכוס בלנדר מוט או קערה עמוקה את כל מרכיבי המרינדה למשחה ירוקה-צהובה. טועמים ומתקנים תיבול.
  2. חותכים את הפרגיות לנתחים שניתן לשפד. מערבבים את נתחי הפרגית עם המרינדה ומשרים במקרר מינימום שעה (מומלץ לילה שלם - ככל שהבשר נמצא יותר זמן במרינדה, כך הוא מתרכך וסופח אליו את טעמיה, וגם זמן הצלייה מתקצר).
  3. משפדים את נתחי הפרגית על השיפודים (טיפ: השרו את השיפודים במים כשעה-שעתיים לפני השימוש - הם יספגו לחות וכך לא יישרפו בזמן הצלייה). אם רוצים, משלבים בין לבין ירקות או פירות חתוכים.
  4. צולים על המנגל להשחמה יפה.
  5. מגישים מעל סלוף חם עם זיתים וחמוצים. אם נשאר מהמרינדה, מביאים אותה לרתיחה בסיר קטן ומגישים כרוטב ליד.

הערות

  • המרינדה הזו היא פטנט ויכולה להיות בעצם גם סתם ממרח או מטבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי פרגיות במרינדה מטריפה של אריסה, דבש ולימון כבוש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רויטל קוזמינסקי

    היי, האם אפשר להכין בתנור ולא במנגל?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות