שיפודי פרגית עם חציל קלוי וסלט פלפלים

מחפשים מנה קלילה וטעימה אבל עשירה בטעמים? השף משה שגב מכין לכם שיפודי פרגית עם חציל קלוי וסלט פלפלים וג׳ינג׳ר צבעוני ורענן
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

שיפודי פרגיות

סלט פלפלים

חציל קלוי

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לחתיכות גדולות ונועצים על 2 שיפודים. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה. שורפים את החצילים על אש גלויה. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות.
  2. מכינים את השיפודים: מחממים את המחבת. משמנים את הפרגיות בשמן זית, ממליחים. צורבים במחבת משני הצדדים עד להשחמה. מברישים ברוטב סויה ומפזרים על השיפודים את השומשום.
  3. מכינים את הסלט: שמים בקערה את העגבניות, פלפלים, ג’ינג’ר, שום, נענע וכוסברה ומערבבים היטב.
  4. מקלפים את החצילים השרופים וחותכים לרצועות גדולות. מניחים בצלחת הגשה גדולה, יוצקים מעל טריאקי ומפזרים את הסלט הקצוץ.
  5. מגישים את שיפודי הפרגית עם החצילים והסלט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 585.5 קק״ל 1171.0 קק״ל
פחמימות 47.1 גרם 94.3 גרם
שומן 27.1 גרם 54.2 גרם
נתרן 3096.7 מ״ג 6193.4 מ״ג
חלבון 37.9 גרם 75.7 גרם
סיבים תזונתיים 25.5 גרם 50.9 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 246.4 מ״ג 492.7 מ״ג
ברזל 5.1 מ״ג 10.2 מ״ג
אשלגן 2152.3 מ״ג 4304.6 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody