שיפודי פרנצ’טוסט בקורנפלקס

שיפודי פרנצ'טוסט בקורנפלקס זו מנה אחרונה טעימה ופשוטה להכנה שמיועדת לשפים וקונדיטורים קטנים. מנה נפלאה להכין יחד עם הילדים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

את המתכון הבא אני מקדישה לכל הילדים שצופים בתכנית, קונדיטורים צעירים שאופים את העוגות שלי ומדקלמים בעל פה את המתכונים. הנה משהו מתוק, קטן, טעים ויפה - באהבה, ממני.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את החלה לקוביות גדולות (בלי ה”קשה”).
  3. בקערה מערבבים ביצה, חלב וסוכר וניל. טובלים את קוביות החלה בתערובת ומשאירים אותן להשריה של חצי דקה-דקה. בינתיים מועכים את הקורנפלקס לשברים קטנים.
  4. מצפים את הקוביות הרכות בקורנפלקס השבור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומשפדים עם פירות על שיפודי העץ. מגישים עם מייפל.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פירות שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 95.2 קק״ל 952.2 קק״ל
פחמימות 20.5 גרם 205.1 גרם
שומן 1.0 גרם 9.6 גרם
נתרן 14.4 מ״ג 144.0 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 13.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 26.5 מ״ג 264.6 מ״ג
סידן 15.2 מ״ג 151.8 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
אשלגן 23.8 מ״ג 237.6 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody