סנו רקע

שכבות של אושר: ארטיק צבעוני עם פירות מרעננים

ארטיק צבעוני מפירות מרעננים שאפילו הילדים יהנו לזלול! שכבות של תות, מנגו וקיווי שיוצרות ארטיק רמזור יפהפה ומתקתק!
ארטיק צבעוני מפירות מרעננים שאפילו הילדים יהנו לזלול! שכבות של תות, מנגו וקיווי שיוצרות ארטיק רמזור יפהפה ומתקתק!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 16 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.1 קק״ל 740.6 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 181.1 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.1 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 47.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 509.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 16 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.1 קק״ל 740.6 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 181.1 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.1 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.7 מ״ג 47.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 509.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

ארטיק? קרטיב? שלגון? לנו זה לא משנה בכלל! העיקר שתכינו – ועכשיו! ניצן סוסיד מפנקת אותנו במתכון מעולה של ארטיק מהמם עם פירות טריים. משתמשים בטריק עם שקית זיפר למזיגה נוחה וקלה של מחיות הפרי לתוך תבנית הארטיקים, כך שקל לשתף את הילדים בהכנה וכיף להתענג עליהם כל המשפחה ביחד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיקים


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מחממים את המים והסוכר בסיר עד להמסת הסוכר, מוסיפים את תמצית הווניל ומקררים.
  2. מחלקים את הסירופ לשלוש קערות שונות. לכל קערה מוסיפים מחית פרי אחרת ומערבבים היטב.

    קרטיב רמזור סנו סושי3
    מערבבים את המחיות עם סירופ הסוכר בקערות נפרדות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. מעבירים כל אחת מהמחיות לשלוש שקיות זיפר סנו סושי.
  4. מכינים את הארטיקים: גוזרים את קצה השקית עם מחית התות ויוצקים שכבה ראשונה בתבנית הארטיקים העומדת.

    קרטיב רמזור סנו סושי2
    יוצקים את מחית התות לתבנית הארטיקים העומדת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מעבירים את התבנית למקפיא לצורך התייצבות למשך שעתיים.
  6. חוזרים על הפעולה עם מחית המנגו ואחר כך עם מחית הקיווי.
  7. שומרים במקפיא עד שהארטיקים יציבים וקפואים לגמרי, מומלץ להקפיא ליממה.
קרטיב רמזור סנו סושי1
ארטיק צבעוני ומתוק עם שכבות של פירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, הכניסו אליה את תערובת הפירות, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שכבות של אושר: ארטיק צבעוני עם פירות מרעננים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות