באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שגב עושה שמח בעיניים ובבטן: סלט עשבים צבעוני על טחינה סגולה

לפעמים לא צריך להתאמץ בשביל להכין מנה ראשונה ממש כמו במסעדה! סלט מרענן משלל עלים ירוקים על טחינה סגולה, וכל זה בהכנה במעבד מזון עם שייקר שיעשה לכם את החיים קלים יותר
לפעמים לא צריך להתאמץ בשביל להכין מנה ראשונה ממש כמו במסעדה! סלט מרענן משלל עלים ירוקים על טחינה סגולה, וכל זה בהכנה במעבד מזון עם שייקר שיעשה לכם את החיים קלים יותר
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1884
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1883.6 קק״ל 1883.6 קק״ל
    פחמימות 31.8 גרם 31.8 גרם
    שומן 185.2 גרם 185.2 גרם
    נתרן 3220.7 מ״ג 3220.7 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 25.4 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 391.5 מ״ג 391.5 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 1748.3 מ״ג 1748.3 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1884
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1883.6 קק״ל 1883.6 קק״ל
    פחמימות 31.8 גרם 31.8 גרם
    שומן 185.2 גרם 185.2 גרם
    נתרן 3220.7 מ״ג 3220.7 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 25.4 גרם 25.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 391.5 מ״ג 391.5 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 1748.3 מ״ג 1748.3 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טחינה סגולה

סלט צבעוני


אופן הכנה

  1. מכינים את הטחינה: בשייקר, טוחנים את כל המצרכים מלבד הטחינה למרקם חלק ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים ½ כוס טחינה גולמית ומערבבים עד לקבלת טחינה סגולה - במידה ורוצים טחינה יותר סמיכה מוסיפים עוד טחינה גולמית.
  3. מכינים את הסלט: מכניסים למעבד המזון את כל עשבי התיבול והירקות.
  4. טוחנים עד לקבלת סלט עשבים קצוץ (כמו בתמונה).
  5. מתבלים ומערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל ענבים ושקדים, לא טחונים, מעטרים עם מעט עלי שמיר ומעט שמן זית, מגישים מעל או לצד הטחינה הסגולה.

    מפזרים מעל ענבים ושקדים, מעטרים בעלי שמיר ומעט שמן זית ומגישים מעל הטחינה. צילום: משה שגב
    מפזרים מעל ענבים ושקדים, מעטרים בעלי שמיר ומעט שמן זית ומגישים מעל הטחינה. צילום: משה שגב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שגב עושה שמח בעיניים ובבטן: סלט עשבים צבעוני על טחינה סגולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות