עוף טוב - מהמשק לצלחת

שניץ אנד צ’יפס – שניצל וצ’יפס בטטה אפויים

מתים על פיש אנד צ'יפס אבל אין לכם פיש? לא נורא! הכינו קונוס נייר ומלאו אותו בשניצלונים ובצ'יפס בטטה, ותקבלו את אותה תחושה של חופשה אנגלית על המזח בברייטון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקונוס: לוקחים נייר בריסטול או כל נייר עבה אחר בגודל 30 על 30 ומקפלים אותו לשני משולשים.
  2. לוקחים את הקצה של משולש אחד ומעגלים אותו כלפי פנימה, בדיוק באמצע.
  3. מדביקים באמצעות דבק סטיק (אל דאגה, זה לא הצד שהאוכל נוגע בו).
  4. כעת לוקחים את המשולש השני וסוגרים באמצעותו את הקונוס, מדביקים בדבק.
  5. מכינים את הצ’יפס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  6. חותכים את הבטטות לרצועות דקות ומשרים בקערת מים קרים כ-20 דקות. מייבשים היטב.
  7. מכניסים את כל התבלינים לשקית גדולה או לקערה ומכניסים לתוכה את רצועות הבטטה.

    קערת רצועות בטטה
    מכניסים את התבלינים לקערה

  8. מנערים או מערבבים היטב כך שכל הרצועות יצופו.

    רצועות בטטה מתערבבות עם תבליני הציפוי
    מערבבים לציפוי

  9. מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה, ומרססים בספריי שמן.
  10. אופים בתנור כ-20 דקות עד הזהבה.
  11. מוסיפים בעשר הדקות האחרונות לתנור תבנית נוספת עם נייר אפייה עם הצ’ונגו ומעבירים לתוכנית טורבו.

    תבנית עם צ'ונגו וצ'יפס בטטה
    מוסיפם את הצ’ונגו

  12. מוציאים, מסדרים בקונוסים את הצי’פס ועליו את הצ’ונגו ומגישים לצד קעריות קטשופ ומיונז.

    צ'ונגו וצ'יפס בקונוס עם מתבלים
    בתיאבון!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 149.7 קק״ל 598.8 קק״ל
פחמימות 25.9 גרם 103.7 גרם
שומן 2.7 גרם 10.7 גרם
נתרן 780.3 מ״ג 3121.2 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 8.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.0 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 44.0 מ״ג 175.9 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
אשלגן 339.8 מ״ג 1359.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar