ארוחת החלומות של כל ילד – שניצלונים אפויים עם צ׳יפס
הילדים רוצים אוכל כמו בקניון ואתם רוצים שיאכלו בריא? יש לנו פתרון: שניצלונים אפויים עם צ׳יפס אפוי. קטשופ בצד ואתם מסודרים. תודו שזאת הארוחה האהובה גם עליכם
הילדים רוצים אוכל כמו בקניון ואתם רוצים שיאכלו בריא? יש לנו פתרון: שניצלונים אפויים עם צ׳יפס אפוי. קטשופ בצד ואתם מסודרים. תודו שזאת הארוחה האהובה גם עליכם
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 593.5 קק״ל 2374.0 קק״לפחמימות 88.7 גרם 354.7 גרםשומן 17.1 גרם 68.6 גרםנתרן 559.6 מ״ג 2238.5 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 34.2 מ״ג 136.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 183.3 מ״ג 733.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות594
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 593.5 קק״ל 2374.0 קק״לפחמימות 88.7 גרם 354.7 גרםשומן 17.1 גרם 68.6 גרםנתרן 559.6 מ״ג 2238.5 מ״גחלבון 18.3 גרם 73.3 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 34.2 מ״ג 136.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 183.3 מ״ג 733.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 594 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצלונים
-
400 גרם שניצל עוף טרי פרוס דקרצוי פילה ללא עצם
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
-
1 כוס פירורי לחם
-
4 כפות שומשום
צ׳יפס
-
5 תפוחי אדמה בינונייםאפשר להשתמש גם בצ׳יפס קפוא
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הצ׳יפס: שמים את תפוחי האדמה בתוך הסיר הקרמי שבמכשיר ומכסים בהרבה מים מומלחים מעט.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים
למשך 2 דקות. משחררים את לחץ האדים ומסננים את המים. - מכינים את השניצלונים: חותכים את העוף לרצועות בעובי 2 ס”מ.
- בקערה אחת שמים קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית פירורי לחם עם שומשום.
- מצפים את העוף בקמח ולאחר מכן בביצים ובפירורי לחם.
- כשתפוחי האדמה מעט מתקררים, חותכים אותם לפלחים כמו צ’יפס.
- מניחים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר הקרמי במכשיר ומניחים את השניצלונים ותפוחי אדמה. מברישים את תפוחי האדמה במעט שמן זית ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים (לא חובה אבל מוסיף תחושה של טיגון). ממליחים.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 20 דקות. אם רוצים פריך יותר מוסיפים עוד 5 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את הצ׳יפס: שמים את תפוחי האדמה בתוך הסיר הקרמי שבמכשיר ומכסים בהרבה מים מומלחים מעט.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים
למשך 2 דקות. משחררים את לחץ האדים ומסננים את המים. - מכינים את השניצלונים: חותכים את העוף לרצועות בעובי 2 ס”מ.
- בקערה אחת שמים קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית פירורי לחם עם שומשום.
- מצפים את העוף בקמח ולאחר מכן בביצים ובפירורי לחם.
- כשתפוחי האדמה מעט מתקררים, חותכים אותם לפלחים כמו צ’יפס.
- מניחים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר הקרמי במכשיר ומניחים את השניצלונים ותפוחי אדמה. מברישים את תפוחי האדמה במעט שמן זית ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים (לא חובה אבל מוסיף תחושה של טיגון). ממליחים.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 20 דקות. אם רוצים פריך יותר מוסיפים עוד 5 דקות.
הערות
- אפשר להשתמש בצ׳יפס קפוא: מוותרים על שלב סיר הלחץ ושמים את הצ׳יפס ישירות לצד השניצלים במצב טיגון באויר חם
הערות
- אפשר להשתמש בצ׳יפס קפוא: מוותרים על שלב סיר הלחץ ושמים את הצ׳יפס ישירות לצד השניצלים במצב טיגון באויר חם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן