שניצלונים אפויים עם צ׳יפס

הילדים רוצים אוכל כמו בקניון ואתם רוצים שיאכלו בריא? יש לנו פתרון: שניצלונים אפויים עם צ׳יפס אפוי. קטשופ בצד ואתם מסודרים. תודו שזאת הארוחה האהובה גם עליכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

שניצלונים

צ׳יפס

אופן הכנה

  • מכינים את הצ׳יפס: שמים את תפוחי האדמה בתוך הסיר הקרמי שבמכשיר ומכסים בהרבה מים מומלחים מעט.
  • סוגרים עם מכסה סיר לחץ, מוודאי שהשסתום על מצב Seal ובוחרים סיר לחץ למשך 2 דקות. משחררים את חלץ האויר ומסננים את המים.
  • מכינים את השניצלונים: חותכים את העוף לרצועות בעובי 2 ס”מ.
  • בקערה אחת שמים קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית פירורי לחם עם שומשום.
  • מצפים את העוף בקמח ולאחר מכן בביצים ובפירורי לחם.
  • כשתפוחי האדמה מעט מתקררים, חותכים אותם לפלחים כמו צ’יפס.
  • מניחים את סלסלת Cook and Crisp בתוך הסיר הקרמי במכשיר ומניחים את השניצלונים ותפוחי אדמה. מברישים את תפוחי האדמה במעט שמן זית ומתיזים תרסיס שמן על השניצלים (לא חובה אבל מוסיף תחושה של טיגון). ממליחים.

  • סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב טיגון באויר חם למשך 20 דקות. אם רוצים פריך יותר מוסיפים עוד 5 דקות.

הערות

  • אפשר להשתמש בצ׳יפס קפוא: מוותרים על שלב סיר הלחץ ושמים את הצ׳יפס ישירות לצד השניצלים במצב טיגון באויר חם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 356.4 קק״ל 1425.6 קק״ל
פחמימות 40.9 גרם 163.8 גרם
שומן 15.1 גרם 60.5 גרם
נתרן 500.3 מ״ג 2001.3 מ״ג
חלבון 11.4 גרם 45.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 112.6 מ״ג 450.5 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
אשלגן 161.4 מ״ג 645.5 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody