תבשיל בקר בשזיפים

השנה פנקו את האורחים עם תבשיל בקר עסיסי ברוטב שזיפים. תבשיל עשיר בתבלינים מחממים שכדאי להגיש עם פירה או אורז כמנה נהדרת לחג או לכל יום חול
השנה פנקו את האורחים עם תבשיל בקר עסיסי ברוטב שזיפים. תבשיל עשיר בתבלינים מחממים שכדאי להגיש עם פירה או אורז כמנה נהדרת לחג או לכל יום חול
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    740
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.4 קק״ל 7404.5 קק״ל
    פחמימות 60.7 גרם 606.6 גרם
    סוכר 34.0 גרם 339.8 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.5 גרם
    נתרן 149.5 מ״ג 1494.8 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 690.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 55.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 4680.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 476.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 48.7 מ״ג
    אשלגן 558.4 מ״ג 5584.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 122.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    740
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.4 קק״ל 7404.5 קק״ל
    פחמימות 60.7 גרם 606.6 גרם
    סוכר 34.0 גרם 339.8 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.5 גרם
    נתרן 149.5 מ״ג 1494.8 מ״ג
    חלבון 69.1 גרם 690.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 55.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 4680.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 476.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 48.7 מ״ג
    אשלגן 558.4 מ״ג 5584.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 122.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל והגזר בסיר עם שמן זית. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר צרוב ומשנה את צבעו מכל הכיוונים.
  3. מוסיפים שזיפים מיובשים, רוטב שזיפים של ״קנור״, יין אדום, מלח, פלפל ופפריקה ומערבבים היטב.
  4. מכסים ומביאים לרתיחה.
  5. מערבבים שוב, מנמיכים את עוצמת האש, מכסים ומבשלים כשעתיים נוספות על אש נמוכה עד שהבשר רך. מדי פעם מערבבים ואם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים. כשהבשר רך טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. חג שמח!

    תבשיל בקר ברוטב שזיפים לפסח
    תבשיל בקר ברוטב שזיפים. צילום: מעין טרודל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל בקר בשזיפים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    ש.מ

    האם אפשר לאפות בתנור אחרי הרתיחה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט, לוודא כמובן שמשתמשים בסיר שמתאים לתנור/תבנית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות