תבשיל בשר ועדשים כתומות שמכינים במהירות

הפשרתם בשר טחון ויש לכם רק כמה דקות לארגן ארוחת צהריים זריזה? גלי ברמן מכינה תבשיל בשר ועדשים כתומות, מנה בריאה ומזינה לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית.
  2. מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי שמפוררים אותו בכף עץ. מטגנים 5 דקות.
  4. מוסיפים את העדשים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
  6. קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים לתבשיל המוכן, מערבבים ומגישים חם.

הערות

  • אפשר להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה או בשמיר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 543.7 קק״ל 2174.7 קק״ל
פחמימות 53.9 גרם 215.6 גרם
שומן 19.3 גרם 77.2 גרם
נתרן 645.9 מ״ג 2583.5 מ״ג
חלבון 38.4 גרם 153.7 גרם
סיבים תזונתיים 26.5 גרם 106.2 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 21.5 גרם
כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
סידן 67.4 מ״ג 269.5 מ״ג
ברזל 9.7 מ״ג 38.9 מ״ג
אשלגן 318.6 מ״ג 1274.3 מ״ג
אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody