תבשיל עוף וכרובית של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה תבשיל עוף וכרובית נהדר, טעים ופשוט להכנה: ללא גלוטן, בריא, חסכוני בקלוריות ודל שומן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הבצל לרצועות. מפרידים את הכרובית לפרחים.
  2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. לאחר הזהבת הבצל מוסיפים את העוף ומשחימים משני הצדדים.
  3. מוסיפים את פרחי הכרובית מעל העוף.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערית את המלח, הכורכום, הפלפל השחור והמים.
  5. יוצקים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 223.4 קק״ל 1340.5 קק״ל
פחמימות 3.2 גרם 19.1 גרם
שומן 8.5 גרם 51.2 גרם
נתרן 1088.8 מ״ג 6532.8 מ״ג
חלבון 31.7 גרם 190.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.1 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 11.9 גרם
כולסטרול 145.6 מ״ג 873.6 מ״ג
סידן 30.2 מ״ג 180.9 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 534.8 מ״ג 3208.5 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 17.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody