תמיד רציתם להכין ולא ידעתם איך? חומוס ביתי זריז!

ארוחה טרייה ומהירה - מתכון לחומוס ביתי בהכנה זריזה ללא צורך בהשרייה, בישול ארוך או שימוש מעבד מזון! החומוס עשוי משימורי גרגירי חומוס, טחינה, מיץ לימון ושום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

חומוס

אופן הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי החומוס בקערת הבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד וחלק.

    טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד למרקם אחיד וחלק. צילום: אפיק גבאי
    טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי החומוס עד למרקם אחיד וחלק. צילום: אפיק גבאי

  2. מורחים את החומוס בצלחות הגשה, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים כמון ופפריקה מתוקה.
  3. מוסיפים לשקע שבמרכז צלחות ההגשה גרגירי חומוס שלמים, מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד בליווי פיתות חמות.

    מפזרים גרגירי חומוס שלמים ופטרוזיליה ומגישים מיד בליווי פיתות חמות. צילום: אפיק גבאי
    מפזרים גרגירי חומוס שלמים ופטרוזיליה ומגישים מיד בליווי פיתות חמות. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1140.1 קק״ל 2280.2 קק״ל
פחמימות 120.2 גרם 240.4 גרם
שומן 59.8 גרם 119.6 גרם
נתרן 2250.6 מ״ג 4501.1 מ״ג
חלבון 34.1 גרם 68.2 גרם
סיבים תזונתיים 22.8 גרם 45.6 גרם
שומן רווי 9.0 גרם 17.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 402.3 מ״ג 804.5 מ״ג
ברזל 14.5 מ״ג 29.0 מ״ג
אשלגן 1254.2 מ״ג 2508.4 מ״ג
אבץ 7.8 מ״ג 15.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody