תנו בקולולוש: עוגיות מרוקאיות!

העוגיות המרוקאיות הקלאסיות והאהובות בהכנה פשוטה ומהירה. עוגיות פריכות ונימוחות עם שבבי קוקוס שהכי כייף לאכול בסיום הארוחה ליד התה או הקפה
העוגיות המרוקאיות הקלאסיות והאהובות בהכנה פשוטה ומהירה. עוגיות פריכות ונימוחות עם שבבי קוקוס שהכי כייף לאכול בסיום הארוחה ליד התה או הקפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 4087.9 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 486.8 גרם
    שומן 17.2 גרם 206.4 גרם
    נתרן 46.2 מ״ג 554.2 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 95.8 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 315.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 70.0 מ״ג 839.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 4087.9 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 486.8 גרם
    שומן 17.2 גרם 206.4 גרם
    נתרן 46.2 מ״ג 554.2 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 95.8 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 315.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 70.0 מ״ג 839.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים כ-5 דקות. מידי פעם עוצרים את המיקסר ומורידים את התערובת מדפנות הקערה עם מרית.

    שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים. צילום: שניר גואטה
    שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים. צילום: שניר גואטה

  2. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבל.
  3. מוסיפים את הקוקוס והגרידה וממשיכים לערבל.
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עוד קצת, רק עד לקבלת בצק אחיד, רך ומעט דביק. אם הוא דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
  5. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. יוצרים עוגיות באורך רצוי בעזרת מכונה (במקרה הצורך מוסיפים עוד קצת קמח) או בעזרת שקית זילוף, ומסדרים על גבי התבנית.

    יוצרים עוגיות באורך הרצוי. צילום: שניר גואטה
    יוצרים עוגיות באורך הרצוי. צילום: שניר גואטה

  7. אופים כ-20-25 דקות, או עד שהעוגיות פריכות וזהובות.

    אופים עד שהעוגיות פריכות וזהובות. צילום: שניר גואטה
    אופים עד שהעוגיות פריכות וזהובות. צילום: שניר גואטה

  8. מצננים ומגישים. שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תנו בקולולוש: עוגיות מרוקאיות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות