תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות

ישראל אהרוני מכין מנה שממש כיף לארח איתה בשבועות או סתם ביום חול - תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות שגם ילדים מאוד אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מוציאים ומצננים מעט (משאירים את התנור דולק).
  3. חוצים את תפוחי האדמה האפויים ומרוקנים את תוכנם ליצירת סירות.
  4. מעבירים את תוכן תפוחי האדמה לקערה גדולה ומועכים לפירה.
  5. משרים את פטריות הפורצ’יני במים רותחים 15 דקות. מסננים וקוצצים דק.
  6. קוצצים דק את הבצל הירוק ועלי המרווה. מגררים את גבינת הקשקבל בפומפייה.
  7. מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
  8. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וממלאים את סירות תפוחי האדמה בתערובת.
  9. מעבירים את הסירות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל פירורי לחם ומתיזים מעט תרסיס בטעם חמאה.
  10. אופים בתנור החם כעשר דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 282.5 קק״ל 1694.9 קק״ל
פחמימות 16.0 גרם 95.8 גרם
שומן 18.6 גרם 111.4 גרם
נתרן 685.5 מ״ג 4112.9 מ״ג
חלבון 16.6 גרם 99.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.5 גרם
שומן רווי 10.2 גרם 61.0 גרם
כולסטרול 53.7 מ״ג 322.0 מ״ג
סידן 391.7 מ״ג 2349.9 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 219.3 מ״ג 1316.0 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 15.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody