מרק עוף קלאסי שתמיד מצליח
עם שקדי מרק או בלי, מרק עוף קלאסי הוא מלך המטבח וכולם אוהבים לאכול אותו בכל עונות השנה. קבלו את תרופת סבתא הכי טעימה שצריך להכניס לסל הבריאות!
עם שקדי מרק או בלי, מרק עוף קלאסי הוא מלך המטבח וכולם אוהבים לאכול אותו בכל עונות השנה. קבלו את תרופת סבתא הכי טעימה שצריך להכניס לסל הבריאות!
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 779.1 קק״ל 6232.7 קק״לפחמימות 69.5 גרם 556.1 גרםשומן 6.8 גרם 54.3 גרםנתרן 1056.8 מ״ג 8454.7 מ״גחלבון 50.5 גרם 403.7 גרםסיבים תזונתיים 67.3 גרם 538.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 1597.8 מ״ג 12782.8 מ״גברזל 8.7 מ״ג 69.3 מ״גאשלגן 10866.3 מ״ג 86930.4 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 39.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות779
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 779.1 קק״ל 6232.7 קק״לפחמימות 69.5 גרם 556.1 גרםשומן 6.8 גרם 54.3 גרםנתרן 1056.8 מ״ג 8454.7 מ״גחלבון 50.5 גרם 403.7 גרםסיבים תזונתיים 67.3 גרם 538.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסידן 1597.8 מ״ג 12782.8 מ״גברזל 8.7 מ״ג 69.3 מ״גאשלגן 10866.3 מ״ג 86930.4 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 39.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 779 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים לסיר על כיריים את השוקיים ומוסיפים ליטר וחצי מים.
- מביאים לרתיחה וממליחים.
- מנמיכים את הלהבה לאש בינונית וממשיכים לבשל ברתיחה עדינה, תוך כדי שמוציאים את הקצף שנוצר על פני המים.
- מבשלים עד שהשוקיים מתרככות.
- מוסיפים לסיר בעדינות את הירקות.
- שופכים לסיר עוד כחצי ליטר מים או יותר, עד שהנוזלים מכסים לגמרי את הירקות ועוד מעט מעבר לכך.
- מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר.
- ממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים ומבושלים.
- טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים לסיר על כיריים את השוקיים ומוסיפים ליטר וחצי מים.
- מביאים לרתיחה וממליחים.
- מנמיכים את הלהבה לאש בינונית וממשיכים לבשל ברתיחה עדינה, תוך כדי שמוציאים את הקצף שנוצר על פני המים.
- מבשלים עד שהשוקיים מתרככות.
- מוסיפים לסיר בעדינות את הירקות.
- שופכים לסיר עוד כחצי ליטר מים או יותר, עד שהנוזלים מכסים לגמרי את הירקות ועוד מעט מעבר לכך.
- מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר.
- ממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים ומבושלים.
- טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אני אוהב את המתכונים של רות אוליבר!! מתכונאית הכי טובה בארץ!!