אוהבים מרציפן? מרציפן חלומי במילוי דובדבני אמרנה
בונבוניירה של מרציפן במילוי דובדבני אמרנה שתכינו בעצמכם, באמצעות הבלנדר ותפתיע את כולם. אין דרך טובה יותר להפגין אהבה!
בונבוניירה של מרציפן במילוי דובדבני אמרנה שתכינו בעצמכם, באמצעות הבלנדר ותפתיע את כולם. אין דרך טובה יותר להפגין אהבה!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.9 קק״ל 4473.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 154.2 גרםשומן 10.5 גרם 261.3 גרםנתרן 1.2 מ״ג 30.1 מ״גחלבון 4.5 גרם 112.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 64.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 35.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 51.5 מ״ג 1287.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 157.4 מ״ג 3934.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 16.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות179
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.9 קק״ל 4473.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 154.2 גרםשומן 10.5 גרם 261.3 גרםנתרן 1.2 מ״ג 30.1 מ״גחלבון 4.5 גרם 112.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 64.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 35.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 51.5 מ״ג 1287.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 157.4 מ״ג 3934.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 16.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 179 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרציפן
-
450 גרם שקדים טחונים
-
300 גרם אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית שקדיםלא חובה
-
1 כפית מיץ לימון
-
1/3 כוס מים
מילוי
-
1 צנצנת דובדבני אמרנה
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 כף שמן קנולה
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
- מתקינים את להב הקיצוץ ומערבלים בתוכנית SPREAD.
- מערבבים בכוס את מיץ הלימון, תמצית השקדים והמים ומוסיפים אותם בהדרגה אל הבלנדר, עד שמתקבל מעין בצק.
- מעבירים את בצק המרציפן לכלי אטום ומביאים לקירור במשך 3 שעות.
- כעת מוציאים את התערובת, לוקחים פיסה קטנה ומכדררים אותה לכדור.
- יוצרים גומה בכדור, מכניסים במרכזו דובדבן אמרנה ומגלגלים שוב לכיסוי הגומה.
- מחממים במיקרוגל את קוביות השוקולד והשמן ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
- בעזרת שקית זילוף או כפית יוצרים קישוט שוקולדי על גבי המרציפנים. ממתינים לייבוש.
- מסדרים את המרציפנים בקופסה יפה, מקשטים בסרט ומצרפים ברכה.
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
- מתקינים את להב הקיצוץ ומערבלים בתוכנית SPREAD.
- מערבבים בכוס את מיץ הלימון, תמצית השקדים והמים ומוסיפים אותם בהדרגה אל הבלנדר, עד שמתקבל מעין בצק.
- מעבירים את בצק המרציפן לכלי אטום ומביאים לקירור במשך 3 שעות.
- כעת מוציאים את התערובת, לוקחים פיסה קטנה ומכדררים אותה לכדור.
- יוצרים גומה בכדור, מכניסים במרכזו דובדבן אמרנה ומגלגלים שוב לכיסוי הגומה.
- מחממים במיקרוגל את קוביות השוקולד והשמן ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
- בעזרת שקית זילוף או כפית יוצרים קישוט שוקולדי על גבי המרציפנים. ממתינים לייבוש.
- מסדרים את המרציפנים בקופסה יפה, מקשטים בסרט ומצרפים ברכה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (5)
אין לי נינג’ה…במעבד מזון עם להב החיתוך יעבוד בצורה זהה נכון??
כן אין שום בעיה.
כמה תמצית שקדים צריך לשים?
כפית תמצית שקדים, הוספנו גם למתכון.
אכן נדיר!