אוזני המן מבצק קקאו במילוי קוקוס ומייפל
אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
אוזני המן קלאסיות- אאוט! אוזני המן מקוריות- אין! קבלו מתכון של בצק פריך בתוספת אבקת קקאו עם מילוי של קוקוס ומייפל בזיגוג שוקולד מומס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.4 גרםשומן 11.6 גרם 231.4 גרםנתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרםכולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״גסידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות156
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.8 קק״ל 3115.5 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.4 גרםשומן 11.6 גרם 231.4 גרםנתרן 5.1 מ״ג 101.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 26.7 גרםשומן רווי 6.1 גרם 122.6 גרםכולסטרול 13.5 מ״ג 270.7 מ״גסידן 5.5 מ״ג 109.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 81.2 מ״ג 1623.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 156 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בתוך קערת מעבד המזון ומעבדים לתערובת גושית דביקה.
- מקבצים את הגושים לכדור בצק, משטחים לדסקית, מכסים עם ניילון נצמד ומקררים בזמן הכנת המלית.
- שמים בקערה את קרם הקוקוס, המייפל, החמאה ושבבי הקוקוס ומערבבים לתערובת לחה. שומרים בצד.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 4-5 מ”מ.
- קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות עגול.
- אוספים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את האוזני המן: שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. טובלים אצבע בחלבון ומעבירים על קצוות הבצק- זה ידביק טוב את העוגיות.
- סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן, עם חור במרכז, ומהדקים היטב. ממשיכים עם יתרת הבצק והמלית.
- מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהן מתייצבות.
- מקשטים בשוקולד מומס ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בתוך קערת מעבד המזון ומעבדים לתערובת גושית דביקה.
- מקבצים את הגושים לכדור בצק, משטחים לדסקית, מכסים עם ניילון נצמד ומקררים בזמן הכנת המלית.
- שמים בקערה את קרם הקוקוס, המייפל, החמאה ושבבי הקוקוס ומערבבים לתערובת לחה. שומרים בצד.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 4-5 מ”מ.
- קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות עגול.
- אוספים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את האוזני המן: שמים במרכז כל עיגול כפית מלית. טובלים אצבע בחלבון ומעבירים על קצוות הבצק- זה ידביק טוב את העוגיות.
- סוגרים את העיגול למשולש אוזן המן, עם חור במרכז, ומהדקים היטב. ממשיכים עם יתרת הבצק והמלית.
- מסדרים את העוגיות על התבנית ואופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהן מתייצבות.
- מקשטים בשוקולד מומס ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר לשים במקום קרם קוקוס?
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה או חלב, אבל רצוי לא להתפשר ולהכין עם קרם קוקוס ((: