-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 339.4 קק״ל 1357.8 קק״לפחמימות 38.0 גרם 152.1 גרםשומן 16.5 גרם 65.9 גרםנתרן 594.1 מ״ג 2376.3 מ״גחלבון 9.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 54.7 מ״ג 218.9 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 409.3 מ״ג 1637.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים26
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות339
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 339.4 קק״ל 1357.8 קק״לפחמימות 38.0 גרם 152.1 גרםשומן 16.5 גרם 65.9 גרםנתרן 594.1 מ״ג 2376.3 מ״גחלבון 9.1 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 54.7 מ״ג 218.9 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 409.3 מ״ג 1637.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 26 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 339 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כוסות אורז בסמטי
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 גבעול למון גראס
-
1/2 כפית מלח דק
ירקות מוקפצים
-
1 כף שמן קנולה
-
5 שיני שום
-
1 גבעול למון גראס
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גזר בינוני
-
1 בצל בינוני
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 פטריות שיטאקה מיובשות בינוניות
-
2 פטריות שמפיניון בינוניות
-
2 פטריות מלך היער בינוניות
-
1/2 חבילה פטריות שימג’י
-
5 גבעולי באק צ’וי
-
1 ביצה L
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף סוכר חום
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כוס מים חמים
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
6 עלי בזיליקום
-
1 כוס כוסברה
-
3 כפות בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את האורז: בסיר קטן מחממים שמן קנולה. מוסיפים את האורז, מקל הלמון גראס והמלח ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. מכסים את הסיר, מעבירים לאש קטנה ומבשלים 17 דקות. מכבים את האש ומשאירים ל-10 דקות נוספות.
- עוברים להכנת המוקפץ: בבלנדר מוט טוחנים את הג’ינג’ר, הלמון גראס, השום והשמן.
- חותכים את הגזר לרצועות דקות, פורסים את הבצל לפרוסות דקות, קוצצים דק את פטריות השיטאקי המושרות ומסוננות, פורסים את כל הפטריות לפרוסות דקות וחותכים את עלי הבוק צ’וי למקטעים גדולים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים את תערובת השמן והשום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את הגזר, הבצל ופלפל הצ’ילי ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את כל הפטריות לסיר: שיטאקי, שמפיניון, יער ושימאג’י.
- מוסיפים את עלי הבוק צ’וי ומטגנים כדקה.
- מוסיפים ביצה לסיר ומערבבים היטב עד שהיא נהיית מקושקשת.
- מוסיפים את הסויה, הסוכר החום ושמן השומשום.
- קוצצים את הבצל הירוק ואת הכוסברה, ומוסיפים יחד עם הבזיליקום לסיר. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים לתבשיל 1-2 כוסות אורז לבן מבושל. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים לתבשיל את הבוטנים הקצוצים ומערבבים. מגישים חם בקערת הגשה יפה.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: בסיר קטן מחממים שמן קנולה. מוסיפים את האורז, מקל הלמון גראס והמלח ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. מכסים את הסיר, מעבירים לאש קטנה ומבשלים 17 דקות. מכבים את האש ומשאירים ל-10 דקות נוספות.
- עוברים להכנת המוקפץ: בבלנדר מוט טוחנים את הג’ינג’ר, הלמון גראס, השום והשמן.
- חותכים את הגזר לרצועות דקות, פורסים את הבצל לפרוסות דקות, קוצצים דק את פטריות השיטאקי המושרות ומסוננות, פורסים את כל הפטריות לפרוסות דקות וחותכים את עלי הבוק צ’וי למקטעים גדולים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים את תערובת השמן והשום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את הגזר, הבצל ופלפל הצ’ילי ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את כל הפטריות לסיר: שיטאקי, שמפיניון, יער ושימאג’י.
- מוסיפים את עלי הבוק צ’וי ומטגנים כדקה.
- מוסיפים ביצה לסיר ומערבבים היטב עד שהיא נהיית מקושקשת.
- מוסיפים את הסויה, הסוכר החום ושמן השומשום.
- קוצצים את הבצל הירוק ואת הכוסברה, ומוסיפים יחד עם הבזיליקום לסיר. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים לתבשיל 1-2 כוסות אורז לבן מבושל. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים לתבשיל את הבוטנים הקצוצים ומערבבים. מגישים חם בקערת הגשה יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
המנה נראית ממש מגרה!!!