אלוהי השחיתות: פרופיטרולים במילוי גלידה ושוקולד חם!

הפחזניות האלה רק נראות תמימות, אבל שלא תטעו- השחיתות כאן זועקת מכל ביס! פרופיטרולים חלומיים במילוי גלידה קרה עם רוטב שוקולד חם מעל
הפחזניות האלה רק נראות תמימות, אבל שלא תטעו- השחיתות כאן זועקת מכל ביס! פרופיטרולים חלומיים במילוי גלידה קרה עם רוטב שוקולד חם מעל
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.8 קק״ל 2303.6 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 188.4 גרם
    שומן 5.0 גרם 150.4 גרם
    נתרן 20.5 מ״ג 616.5 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 52.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 85.3 גרם
    כולסטרול 36.8 מ״ג 1103.2 מ״ג
    סידן 7.3 מ״ג 219.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 35.8 מ״ג 1073.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.8 קק״ל 2303.6 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 188.4 גרם
    שומן 5.0 גרם 150.4 גרם
    נתרן 20.5 מ״ג 616.5 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 52.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 85.3 גרם
    כולסטרול 36.8 מ״ג 1103.2 מ״ג
    סידן 7.3 מ״ג 219.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 35.8 מ״ג 1073.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
אור בן אוליאל
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מרתיחים יחד בסיר את החמאה, המים, הסוכר והמלח.
  2. מוסיפים קמח לתערובת שבסיר ומערבבים עד שכל הקמח נספג בנוזל והופך לכדור בצק.
  3. מוסיפים בהדרגה ביצים אחת אחרי השנייה (לא חובה את כולן אם הם גדולות), אחרי כל ביצה לערבב היטב.
  4. בודקים את הבצק: לוקחים חתיכת בצק ומותחים אותה בין שתי האצבעות. אם הבצק לא נקרע - הוא מושלם ומוכל לעבודה.
  5. מכניסים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים בתבנית גדולה כדורי בצק קטנים.
  6. אופים את הפרופיטרולים בתנור בחום של 200 מעלות (בלי לפתוח את התנור באמצע), עד להתנפחות והזהבה של כדורי הבצק. מצננים.
  7. לאחר שהפרופיטרולים התקררו ממלאים אותם בגלידה ומחזירים מיד למקפיא.

    פרופיטרולים במילוי גלידה 3
    מצפים את הפרופיטרולים בשוקולד חם

  8. מכינים את הרוטב: ממיסים יחד בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד.
  9. טובלים את הפרופיטרולים או מצפים אותם בשוקולד החם ומגישים.

    פרופיטרולים במילוי גלידה 2
    הפרופיטרולים הכי טעימים שטעמתם בחיים במילוי גלידה! צילום: אור בן אוליאל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אלוהי השחיתות: פרופיטרולים במילוי גלידה ושוקולד חם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות