אנטיפסטי משודרג: בטטות אפויות עם מלא דברים טובים

תוספת מושלמת למאכלי עוף, בשר ואפילו לסלטים טבעוניים. בטטות אפויות עם שום, בצל ותבלינים, שהופכות להיות המנה העיקרית. בטטה היא ללא ספק הממתק של האדמה!
תוספת מושלמת למאכלי עוף, בשר ואפילו לסלטים טבעוניים. בטטות אפויות עם שום, בצל ותבלינים, שהופכות להיות המנה העיקרית. בטטה היא ללא ספק הממתק של האדמה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.1 קק״ל 2210.4 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 322.1 גרם
    שומן 15.1 גרם 75.6 גרם
    נתרן 1336.5 מ״ג 6682.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 41.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 490.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 806.0 מ״ג 4030.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.1 קק״ל 2210.4 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 322.1 גרם
    שומן 15.1 גרם 75.6 גרם
    נתרן 1336.5 מ״ג 6682.7 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 41.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.2 מ״ג 490.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 806.0 מ״ג 4030.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
נעמה פלד
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מצפים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
  3. בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, הסילאן והתבלינים.
  4. מכניסים לקערה את קוביות הבטטות (אפשר להחליף בתפוחי האדמה), השום וקוביות הבצלים ומערבבים בעזרת הידיים עד שכל קוביות הירקות מצופים במשרה.
  5. מפזרים את הבטטות, השום והבצל על תבנית האפייה, זורים מעל מלח גס ופלפל גרוס.
  6. מכסים את התבנית בנייר כסף.
  7. מכניסים לתנור חם למשך 20 דקות. מסירים את נייר הכסף מערבבים מעט בעזרת כף ומכניסים את התבנית לא מכוסה לעוד 20 דקות או עד שהבטטות רכות והבצל זהוב.

עוד מתכונים של ירקות אפויים:
אנטיפסטי משודרג: בטטות אפויות עם מלא דברים טובים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    Lizzy Shaanan

    גם לי יש שאלה לגבי ראש השום החצוי: האם זה רק לתוספת טעם? או שגם אוכלים את זה ? איך בעצם אוכלים את זה? האם צריך כל הזמן להוציא את תוכן שיני השום מתוך הקליפות?

      Avatar
      מערכת Foody

      לחלוטין אוכלים את זה. לאחר האפייה קל מאוד להוציא את שיני השום מהקליפה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות