“אקלר” פטנט שוקולד אלגנטי ומרשים!

כמו אקלר זריז ומרשים - פטנט משגע שיעניק לכם חוויה של אקלר, בלי הטירחה שבהכנת בצק, ובמילוי שוקולדי ועשיר שיקפיץ את האורחים שלכם מהכיסא
כמו אקלר זריז ומרשים - פטנט משגע שיעניק לכם חוויה של אקלר, בלי הטירחה שבהכנת בצק, ובמילוי שוקולדי ועשיר שיקפיץ את האורחים שלכם מהכיסא
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.7 קק״ל 3174.8 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 286.9 גרם
    שומן 13.6 גרם 203.7 גרם
    נתרן 3.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 272.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 166.8 מ״ג 2502.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.7 קק״ל 3174.8 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 286.9 גרם
    שומן 13.6 גרם 203.7 גרם
    נתרן 3.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 33.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 8.0 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 272.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 166.8 מ״ג 2502.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור

המעדן הזה עוד יילך איתכם שנים רבות הלאה, ולו רק כיוון שהוא חוסך הכנת בצק אבל מספק את כל הטעם והרושם – פטנט לדמויי אקלר יפהפיים ואלגנטיים. הכאילו-אקלרים שלנו בישקוטי ממולאים בקרם עשיר, שוקולדי ודקדנטי. האורחים שלכם יתעלפו וזו הבטחה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
רות אוליבר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. על הכיריים בסיר קטן, מביאים לרתיחה שמנת ואספרסו שהכנו ממכונת הקפה ומסירים מהאש.
  2. מוסיפים שוקולד וממתינים במשך ארבע דקות, מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  3. מקררים לפחות 4 שעות. (ניתן להכין לילה מראש).
  4. מקציפים את התערובת לאחר הקירור במיקסר במהירות בינונית לקצף יציב.
  5. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  6. בקערה מערבבים קפה עם ליקר, ובעזרת מברשת טבולה מרטיבים את הבישקוטים.
  7. מזלפים לאורכם של 15 בישקוטים את קרם השוקולד ומכסים בעדינות בבישקוטי נוסף.
    אקלר 2
    מרטיבים את הבישקוטי בקפה והליקר
    אקלר 3
    מזלפים את הקרם לאורך הבישקוטי
    אקלר 4
    סוגרים בעדינות את ה”אקלר”

    אקלר 4
    אקלר. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

הערות

  • אם רוצים - ניתן לשבץ פירות יער על הקרם המוזלף לפני שסוגרים את הבישקוטי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
“אקלר” פטנט שוקולד אלגנטי ומרשים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות