“אקלר” פטנט שוקולד אלגנטי ומרשים!
כמו אקלר זריז ומרשים - פטנט משגע שיעניק לכם חוויה של אקלר, בלי הטירחה שבהכנת בצק, ובמילוי שוקולדי ועשיר שיקפיץ את האורחים שלכם מהכיסא
כמו אקלר זריז ומרשים - פטנט משגע שיעניק לכם חוויה של אקלר, בלי הטירחה שבהכנת בצק, ובמילוי שוקולדי ועשיר שיקפיץ את האורחים שלכם מהכיסא
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.7 קק״ל 3174.8 קק״לפחמימות 19.1 גרם 286.9 גרםשומן 13.6 גרם 203.7 גרםנתרן 3.3 מ״ג 49.6 מ״גחלבון 2.2 גרם 33.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 32.0 גרםשומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 8.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 272.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 27.6 מ״גאשלגן 166.8 מ״ג 2502.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 35 דק׳כולל 4 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.7 קק״ל 3174.8 קק״לפחמימות 19.1 גרם 286.9 גרםשומן 13.6 גרם 203.7 גרםנתרן 3.3 מ״ג 49.6 מ״גחלבון 2.2 גרם 33.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 32.0 גרםשומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 8.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 272.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 27.6 מ״גאשלגן 166.8 מ״ג 2502.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 11.7 מ״גסגור
המעדן הזה עוד יילך איתכם שנים רבות הלאה, ולו רק כיוון שהוא חוסך הכנת בצק אבל מספק את כל הטעם והרושם – פטנט לדמויי אקלר יפהפיים ואלגנטיים. הכאילו-אקלרים שלנו בישקוטי ממולאים בקרם עשיר, שוקולדי ודקדנטי. האורחים שלכם יתעלפו וזו הבטחה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם שוקולד מריר
-
330 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1מנה או 30 מ"ל אספרסוקצר
-
30 עוגיות בישקוטים
-
2 מנות אספרסוארוך חזק
-
2 כפות ליקר קפהאו שוקולד
אופן הכנה
- על הכיריים בסיר קטן, מביאים לרתיחה שמנת ואספרסו שהכנו ממכונת הקפה ומסירים מהאש.
- מוסיפים שוקולד וממתינים במשך ארבע דקות, מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקררים לפחות 4 שעות. (ניתן להכין לילה מראש).
- מקציפים את התערובת לאחר הקירור במיקסר במהירות בינונית לקצף יציב.
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- בקערה מערבבים קפה עם ליקר, ובעזרת מברשת טבולה מרטיבים את הבישקוטים.
- מזלפים לאורכם של 15 בישקוטים את קרם השוקולד ומכסים בעדינות בבישקוטי נוסף.
אופן הכנה
- על הכיריים בסיר קטן, מביאים לרתיחה שמנת ואספרסו שהכנו ממכונת הקפה ומסירים מהאש.
- מוסיפים שוקולד וממתינים במשך ארבע דקות, מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקררים לפחות 4 שעות. (ניתן להכין לילה מראש).
- מקציפים את התערובת לאחר הקירור במיקסר במהירות בינונית לקצף יציב.
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- בקערה מערבבים קפה עם ליקר, ובעזרת מברשת טבולה מרטיבים את הבישקוטים.
- מזלפים לאורכם של 15 בישקוטים את קרם השוקולד ומכסים בעדינות בבישקוטי נוסף.
הערות
- אם רוצים - ניתן לשבץ פירות יער על הקרם המוזלף לפני שסוגרים את הבישקוטי
הערות
- אם רוצים - ניתן לשבץ פירות יער על הקרם המוזלף לפני שסוגרים את הבישקוטי
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן