ארוחה בעשר דקות שכולם יטרפו: נגיסי עוף ברוטב ברביקיו
איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב ברביקיו מתקתק עם טריק מגניב במיוחד
איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב ברביקיו מתקתק עם טריק מגניב במיוחד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.8 קק״ל 1739.2 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.4 גרםסוכר 1.2 גרם 4.7 גרםשומן 22.3 גרם 89.0 גרםנתרן 688.9 מ״ג 2755.8 מ״גחלבון 33.5 גרם 133.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.3 גרםכולסטרול 326.2 מ״ג 1304.8 מ״גסידן 39.1 מ״ג 156.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 438.5 מ״ג 1754.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות435
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 434.8 קק״ל 1739.2 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.4 גרםסוכר 1.2 גרם 4.7 גרםשומן 22.3 גרם 89.0 גרםנתרן 688.9 מ״ג 2755.8 מ״גחלבון 33.5 גרם 133.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 14.3 גרםכולסטרול 326.2 מ״ג 1304.8 מ״גסידן 39.1 מ״ג 156.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 438.5 מ״ג 1754.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 435 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם פילה עוף
-
6 כפות קמח לבן
-
4 ביצים M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן קנולהלטיגון
-
4 כפות רוטב ברביקיולחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.
- מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.
- שמים בשקית זיפלוק את רוטב הברביקיו, שמן הזית, מלח ופלפל שחור (אם רוצים ניתן להחליף את רוטב הברביקיו ברוטב טריאקי).
- מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
- מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.
- מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.
- שמים בשקית זיפלוק את רוטב הברביקיו, שמן הזית, מלח ופלפל שחור (אם רוצים ניתן להחליף את רוטב הברביקיו ברוטב טריאקי).
- מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
- מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.
בשיתוף עם קנור
עוד מתכונים של חזה עוף שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (26)
מתכון מגעיל כזה לא טעמתי בחיי.
היי אריאל, מה יצא לא טוב? נשמח לדעת
בריאנוטעים
מתכון מוצלח