-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2143.2 קק״ל 2143.2 קק״לפחמימות 27.9 גרם 27.9 גרםשומן 156.1 גרם 156.1 גרםנתרן 4402.7 מ״ג 4402.7 מ״גחלבון 119.2 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 36.3 גרם 36.3 גרםכולסטרול 659.4 מ״ג 659.4 מ״גסידן 278.5 מ״ג 278.5 מ״גברזל 19.5 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 3118.1 מ״ג 3118.1 מ״גאבץ 27.2 מ״ג 27.2 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות2143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2143.2 קק״ל 2143.2 קק״לפחמימות 27.9 גרם 27.9 גרםשומן 156.1 גרם 156.1 גרםנתרן 4402.7 מ״ג 4402.7 מ״גחלבון 119.2 גרם 119.2 גרםסיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 36.3 גרם 36.3 גרםכולסטרול 659.4 מ״ג 659.4 מ״גסידן 278.5 מ״ג 278.5 מ״גברזל 19.5 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 3118.1 מ״ג 3118.1 מ״גאבץ 27.2 מ״ג 27.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 2143 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קבב
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1/2 כפית בהרט
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית
-
1 ביצה L
משוואיה
-
2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
-
2 פלפלים צהובים בינוניים
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 שיני שוםכתושות
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 מיץ לימון בינוניים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הקבב: בקערה גדולה מערבבים היטב עם הידיים את מרכיבי הקבב. יוצרים קבבונים קטנים (כ-50 גרם כל אחד).
- מניחים את הקבבים על פלטת הגריל, בוחרים במצב “גריל” HIGH למשך 7 דקות.
- מכינים את המשוואיה: את הירקות של המשוואיה (למעט השום) מניחים על פלטת הגריל. צולים כ-15 דק’ במצב MAX. מדי פעם מרימים את המכסה ומסובבים את הירק כך שיהיה צלוי מכל צדדיו בצורה אחידה.
- מוצאים את הירקות ומקלפים בעדינות (מומלץ לשים בקערה ולכסות בניילון נצמד לכמה דקות, זה מקל מאד על הקילוף).
- קוצצים עם סכין את הירקות, מערבבים בקערה עם שאר מרכיבי הסלט ומגישים עם הקבבים.
אופן הכנה
- מכינים את הקבב: בקערה גדולה מערבבים היטב עם הידיים את מרכיבי הקבב. יוצרים קבבונים קטנים (כ-50 גרם כל אחד).
- מניחים את הקבבים על פלטת הגריל, בוחרים במצב “גריל” HIGH למשך 7 דקות.
- מכינים את המשוואיה: את הירקות של המשוואיה (למעט השום) מניחים על פלטת הגריל. צולים כ-15 דק’ במצב MAX. מדי פעם מרימים את המכסה ומסובבים את הירק כך שיהיה צלוי מכל צדדיו בצורה אחידה.
- מוצאים את הירקות ומקלפים בעדינות (מומלץ לשים בקערה ולכסות בניילון נצמד לכמה דקות, זה מקל מאד על הקילוף).
- קוצצים עם סכין את הירקות, מערבבים בקערה עם שאר מרכיבי הסלט ומגישים עם הקבבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן