ארוחת ערב במחבת אחת: פסטרמה אנד אגס!
כשממהרים ורוצים ארוחה בשרית מהירה, זו המנה הכי הכי שווה! פסטרמה אנד אגס: ארוחה מושלמת במחבת אחת, עם רצועות פסטרמה, ירקות וביצת עין! יאמי!
כשממהרים ורוצים ארוחה בשרית מהירה, זו המנה הכי הכי שווה! פסטרמה אנד אגס: ארוחה מושלמת במחבת אחת, עם רצועות פסטרמה, ירקות וביצת עין! יאמי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.5 קק״ל 914.1 קק״לפחמימות 9.1 גרם 36.3 גרםשומן 15.6 גרם 62.3 גרםנתרן 205.2 מ״ג 820.8 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 72.7 מ״ג 290.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 362.7 מ״ג 1450.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.5 קק״ל 914.1 קק״לפחמימות 9.1 גרם 36.3 גרםשומן 15.6 גרם 62.3 גרםנתרן 205.2 מ״ג 820.8 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 72.7 מ״ג 290.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 362.7 מ״ג 1450.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 229 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
4 ביצים L
-
2 בצלים בינונייםחתוכים לחצי ופרוסים לפרוסות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, פרוס דק
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
5 גבעולי פטרוזיליהקצוצים
אופן הכנה
- מחממים את המחבת עם שמן, מכניסים את פרוסות הבצלים ומטגנים במשך כ-5 דקות תוך כדי הקפצה על אש גבוהה מאוד.
- כשהבצלים מזהיבים מוסיפים את השום, הפלפלים והתבלינים, ומקפיצים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים למחבת גם את פרוסות הפסטרמה וממשיכים להקפיץ במשך 4-5 דקות, עד שהפסטרמה מתחילה להיצרב מעט.
- מנמיכים מעט את הלהבה, יוצרים בעזרת כף 4 גומות ומניחים בכל גומה ביצה.
- מפזרים מלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים עשויות במידה הרצויה.
- מפזרים פטרוזיליה קצוצה, ומגישים עם המחבת למרכז השולחן.
אופן הכנה
- מחממים את המחבת עם שמן, מכניסים את פרוסות הבצלים ומטגנים במשך כ-5 דקות תוך כדי הקפצה על אש גבוהה מאוד.
- כשהבצלים מזהיבים מוסיפים את השום, הפלפלים והתבלינים, ומקפיצים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים למחבת גם את פרוסות הפסטרמה וממשיכים להקפיץ במשך 4-5 דקות, עד שהפסטרמה מתחילה להיצרב מעט.
- מנמיכים מעט את הלהבה, יוצרים בעזרת כף 4 גומות ומניחים בכל גומה ביצה.
- מפזרים מלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים עשויות במידה הרצויה.
- מפזרים פטרוזיליה קצוצה, ומגישים עם המחבת למרכז השולחן.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן