אין יותר חורפי מזה: מרק צ’ילי עוף ובצקניות

המרק שיחמם לכם את הגוף ואת הלב: מרק צ'ילי חריף, סמיך ועשיר עם עוף והפתעה של בצקניות! לא צריך יותר מזה ביום חורף קר!
המרק שיחמם לכם את הגוף ואת הלב: מרק צ'ילי חריף, סמיך ועשיר עם עוף והפתעה של בצקניות! לא צריך יותר מזה ביום חורף קר!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.6 קק״ל 2570.4 קק״ל
    פחמימות 72.9 גרם 291.6 גרם
    סוכר 10.7 גרם 42.7 גרם
    שומן 21.8 גרם 87.3 גרם
    נתרן 1360.7 מ״ג 5442.8 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 156.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 97.4 מ״ג 389.6 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 569.5 מ״ג 2278.0 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.6 קק״ל 2570.4 קק״ל
    פחמימות 72.9 גרם 291.6 גרם
    סוכר 10.7 גרם 42.7 גרם
    שומן 21.8 גרם 87.3 גרם
    נתרן 1360.7 מ״ג 5442.8 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 156.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 97.4 מ״ג 389.6 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 569.5 מ״ג 2278.0 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

בצקניות

הגשה


 אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל להזהבה.
  2. מוסיפים את הכמון ומערבבים.
  3. מערבבים היטב בקערה את המים עם אבקת המרק ורוטב העגבניות, ומוסיפים לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. לאחר הרתיחה מכניסים לסיר גם את הזוקיני והעוף.
  5. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהזוקיני מתרככים.
  6. בשלב זה מוסיפים לסיר את התירס, השעועית, פלפל הצ’ילי ומיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  7. בינתיים מכינים את הבצקניות: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה וסמיכה.
  8. מטפטפים את בלילת הבצקניות בעזרת כפית לתוך המרק הרותח - הם מיד יתחילו להתגבש. מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
  9. מגישים את המרק עם כוסברה קצוצה.

    מרק צ'ילי2
    מרק צ’ילי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אין יותר חורפי מזה: מרק צ’ילי עוף ובצקניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות