המנה שהילדים שלך הכי יאהבו! בולונז פתיתים

ארוחה שלמה בקלות בסיר אחד - עומר מילר ותמרה אהרוני מכינים סיר של בולונז ביתי שמתבשל ביחד עם פתיתים. בזמן עבודה קצר תקבלו ארוחה משביעה ומאוזנת שילדים אוהבים
ארוחה שלמה בקלות בסיר אחד - עומר מילר ותמרה אהרוני מכינים סיר של בולונז ביתי שמתבשל ביחד עם פתיתים. בזמן עבודה קצר תקבלו ארוחה משביעה ומאוזנת שילדים אוהבים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.4 קק״ל 1577.4 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.8 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.3 גרם
    נתרן 1147.4 מ״ג 4589.4 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 113.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 72.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 286.0 מ״ג 1144.1 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.4 קק״ל 1577.4 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.8 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.3 גרם
    נתרן 1147.4 מ״ג 4589.4 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 113.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 364.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 72.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 286.0 מ״ג 1144.1 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר עד שהוא מתפורר ומשנה את צבעו ואין יותר מים בתחתית הסיר - חשוב מאוד לטגן על אש גבוהה, אנחנו רוצים צריבה של הבשר ולא בישול שלו. זה לוקח בערך 10 דקות.
  2. ממליחים ומפלפלים תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים רוטב עגבניות של MUTTI ומבשלים במשך 20 דקות עד שהבשר מתרכך והרוטב טעים. אם צריך, מוסיפים קצת מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את הפתיתים ואת המים הרותחים, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר וסוגרים את הסיר עם מכסה.
  5. מבשלים במשך 10 דקות או עד שהפתיתים רכים אבל עדיין יציבים. זוכרים? הם ממשיכים להתבשל גם אחרי שסוגרים את הגז.

    בולונז פתיתים. צילום: שניר גואטה
    בולונז פתיתים. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה שהילדים שלך הכי יאהבו! בולונז פתיתים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Merav Cohen Yahav

    יצא מוששש . לפני הוספת הבשר הכנסתי גזר מגורד לדקה טיגון בשמן זית

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    איך אני אוהבת מנות כאלה, הכל ביחד

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות