-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4263.3 קק״ל 4263.3 קק״לפחמימות 556.1 גרם 556.1 גרםשומן 168.3 גרם 168.3 גרםנתרן 5268.3 מ״ג 5268.3 מ״גחלבון 121.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרםשומן רווי 17.2 גרם 17.2 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 928.9 מ״ג 928.9 מ״גברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 2758.8 מ״ג 2758.8 מ״גאבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4263
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4263.3 קק״ל 4263.3 קק״לפחמימות 556.1 גרם 556.1 גרםשומן 168.3 גרם 168.3 גרםנתרן 5268.3 מ״ג 5268.3 מ״גחלבון 121.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרםשומן רווי 17.2 גרם 17.2 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 928.9 מ״ג 928.9 מ״גברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 2758.8 מ״ג 2758.8 מ״גאבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4263 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/4כוסות או 250 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
1 כפית תמצית שקדים
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
-
2כוסות או 200 גרם שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
תגובות (13)
הי קרין , יש אופציה לחלופה במקום סוכר? האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
היי הילה, לא ניסיתי, אבל אפשר לנסות עם תחליפי סוכר שונים (כמו סוויטנגו). אפשר להמיר בקמח כוסמין (לבן, לא מלא)
קרין כול הכבוד שאת הבאת את המתכון הטעים הזה בגרסה קלה בלי הסתבכות כמו שראיתי במתכון אחר בתודה מוריה שאהבה והולכת לעשות את המתכון הזה בלי ההיסתבכויות
כיף לשמוע מוריה!
האם אפשר להוסיף גם קצת פירות יבשים?
בהחלט. הבצק הזה סובל הכל. זה יצא נהדר.
היי, תודה רבה! גם שלך נראה נהדר!!!
וואו! נהדר!
דנית, זה נהדר.
יצא מושלם ולא מתפורר! ממליצה לפרוס יום אחרי האפיה. הוספתי גם אגוזי לוז ושוקוציפ.שידרג ממש!
היי פנינה, שמחים לשמוע שאהבת את המתכון והשדרוגים נשמעים מעולה!!!
שלום, אפשר להחליף את הקמח תופח באבקת אפיה?
כן, אין בעיה