בלונדיז לוטוס ובייגלה מושלמים של עוגיונט
כולם כבר מכירים את הבלונדי - האחות הבלונדינית של הבראוני. קבלו אותה עם טוויסט! בלונדיז לוטוס עם בייגלה שנותן קראנץ' ומליחות מאזנת
כולם כבר מכירים את הבלונדי - האחות הבלונדינית של הבראוני. קבלו אותה עם טוויסט! בלונדיז לוטוס עם בייגלה שנותן קראנץ' ומליחות מאזנת
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2847.2 קק״ל 2847.2 קק״לפחמימות 377.3 גרם 377.3 גרםשומן 130.4 גרם 130.4 גרםנתרן 1572.5 מ״ג 1572.5 מ״גחלבון 40.1 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרםכולסטרול 762.8 מ״ג 762.8 מ״גסידן 201.3 מ״ג 201.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 544.2 מ״ג 544.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2847
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2847.2 קק״ל 2847.2 קק״לפחמימות 377.3 גרם 377.3 גרםשומן 130.4 גרם 130.4 גרםנתרן 1572.5 מ״ג 1572.5 מ״גחלבון 40.1 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרםכולסטרול 762.8 מ״ג 762.8 מ״גסידן 201.3 מ״ג 201.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 544.2 מ״ג 544.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2847 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
80 גרם חמאהמומסת
-
200 גרם סוכר חום כהה
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כפית מלח דק
-
2 כפות גדושות ממרח לוטוס
-
3/4 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
10 עוגיות לוטוס בינוניות
-
50 גרם בייגלהאפשר גם יותר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
- טורפים חמאה, סוכר, ביצים, וניל, מלח וממרח לוטוס בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
- מוסיפים עוגיות שבורות ומערבבים בעזרת מרית עד לפיזור אחיד בבלילה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומיישרים את פני השטח.
- מסדרים בייגלה מעל בצורה מסודרת.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבלונדיס מתייצבים בצדדים אך עדיין מעט רכים במרכז.
- מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני שחותכים.
- חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
- טורפים חמאה, סוכר, ביצים, וניל, מלח וממרח לוטוס בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
- מוסיפים עוגיות שבורות ומערבבים בעזרת מרית עד לפיזור אחיד בבלילה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומיישרים את פני השטח.
- מסדרים בייגלה מעל בצורה מסודרת.
- אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבלונדיס מתייצבים בצדדים אך עדיין מעט רכים במרכז.
- מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני שחותכים.
- חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יש גרסה פרווה?
אפשר להחליף את החמאה במחמאה.
מתכון מטורףף!! ממש שילוב טעמים נדיר! הבייגלה מתייבש ואז לא טעים לאכול אז אני מחליפה במקום בייגלה אני שמה מלח גס מעל העוגם וזה ממש אחלה! תודה רבה:)
טעיםםם
יאו ממש אהבו פה…. להכין מראש כמות כפולה:)