בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
  • עז תלם
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    769
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.0 קק״ל 6920.7 קק״ל
    פחמימות 68.9 גרם 620.4 גרם
    שומן 52.6 גרם 473.6 גרם
    נתרן 98.1 מ״ג 883.3 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 35.0 גרם 314.9 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 1188.6 מ״ג
    סידן 79.3 מ״ג 714.1 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 54.7 מ״ג
    אשלגן 743.8 מ״ג 6694.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    769
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.0 קק״ל 6920.7 קק״ל
    פחמימות 68.9 גרם 620.4 גרם
    שומן 52.6 גרם 473.6 גרם
    נתרן 98.1 מ״ג 883.3 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 97.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 35.0 גרם 314.9 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 1188.6 מ״ג
    סידן 79.3 מ״ג 714.1 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 54.7 מ״ג
    אשלגן 743.8 מ״ג 6694.4 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי פרווה
עז תלם
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את הבראוניז: טוחנים את הסוכר והשקדים הפרוסים לאבקה במעבד מזון.
  3. ממיסים את השוקולד, שמן הקוקוס וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
  4. מוסיפים אל התערובת את הביצים, זו אחר זו, ואת הקקאו והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה. בוחשים פנימה את השוקולד צ’יפס ואת תערובת השקדים והסוכר.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות, עד שהתערובת תופחת ומתחילה להתבקע (עדיף להוציא את הבראוניז מהתנור רגע לפני שהוא מוכן כדי שיישאר רך ועשיר). מצננים.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
  7. יוצקים את הציפוי על הבראוניז, מעטרים בשבבי הקוקוס, חותכים לריבועים ומגישים. הבראוניז נשמר במקרר במשך שבוע וניתן גם להקפיאם למשך חודשיים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    אביבה שחר

    לא כתוב באיזה שלב מוסיפים את הסוכר והשקדים.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אביבה,
      שימי לב לשלב 4.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות