יונית, ציירי לי בראוני! בראוניז בטעם קינדר בכמה צבעים
בראוניז משגעים ופשוטים להכנה! יונית ואמיר מכינים בראוניז שוקולד בתוספת ממרחים שונים וצבעוניים - פינוק מושלם לילדים ולמבוגרים
בראוניז משגעים ופשוטים להכנה! יונית ואמיר מכינים בראוניז שוקולד בתוספת ממרחים שונים וצבעוניים - פינוק מושלם לילדים ולמבוגרים
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.3 קק״ל 3783.8 קק״לפחמימות 22.7 גרם 339.9 גרםשומן 16.3 גרם 244.5 גרםנתרן 55.0 מ״ג 825.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 143.4 גרםכולסטרול 107.7 מ״ג 1615.6 מ״גסידן 23.1 מ״ג 346.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 120.0 מ״ג 1800.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות252
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.3 קק״ל 3783.8 קק״לפחמימות 22.7 גרם 339.9 גרםשומן 16.3 גרם 244.5 גרםנתרן 55.0 מ״ג 825.4 מ״גחלבון 4.4 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 143.4 גרםכולסטרול 107.7 מ״ג 1615.6 מ״גסידן 23.1 מ״ג 346.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 120.0 מ״ג 1800.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 252 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז שוקולד
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1 כוס קמח לבןאפשר להחליף בקמח כוסמין
קישוט
-
5 כפות ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
5 כפות ממרח בטעם פררו תות
-
5 כפות ממרח בטעם פררו לבן
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו למשך 2 דקות. מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
- מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים ושוב מערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
- מניחים את העיסה סנו סושי - תבניות אפייה מנייר מלבניות ובעזרת כפית שמים את הממרחים השונים.
- מכניסים את התבנית לאפייה של 19 דקות.
- מוציאים ומעבירים למקפיא לשעה וחצי. מחלצים את מחלק הבראוניז ומתענגים.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו למשך 2 דקות. מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
- מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים ושוב מערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
- מניחים את העיסה סנו סושי - תבניות אפייה מנייר מלבניות ובעזרת כפית שמים את הממרחים השונים.
- מכניסים את התבנית לאפייה של 19 דקות.
- מוציאים ומעבירים למקפיא לשעה וחצי. מחלצים את מחלק הבראוניז ומתענגים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן