-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6157.1 קק״ל 6157.1 קק״לפחמימות 431.8 גרם 431.8 גרםשומן 434.0 גרם 434.0 גרםנתרן 1709.5 מ״ג 1709.5 מ״גחלבון 118.7 גרם 118.7 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 266.3 גרם 266.3 גרםכולסטרול 2559.9 מ״ג 2559.9 מ״גסידן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״גברזל 14.8 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 1917.0 מ״ג 1917.0 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 13 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות6157
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6157.1 קק״ל 6157.1 קק״לפחמימות 431.8 גרם 431.8 גרםשומן 434.0 גרם 434.0 גרםנתרן 1709.5 מ״ג 1709.5 מ״גחלבון 118.7 גרם 118.7 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 266.3 גרם 266.3 גרםכולסטרול 2559.9 מ״ג 2559.9 מ״גסידן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״גברזל 14.8 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 1917.0 מ״ג 1917.0 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 13 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 6157 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז שוקולד קפוצ'ינו
עוגת גבינה
-
500גרם או 2 קופסאות גבינת מסקרפונה
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים L
-
1 כפית מחית וניל
קצפת וניל (לא חובה)
-
3/4מיכל או 180 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית מחית וניל
אופן הכנה
- מכינים קפוצ’ינו או לאטה ממכונת הקפה. בקערה בינונית שמים חמאה, שוקולד וקפה וממיסים בפולסים של 30 שניות.
- מוסיפים סוכר לבן וטורפים.
- מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, וטורפים עד שהן נטמעות.
- מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים היטב עד שאין גושי קמח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- משמנים תבנית בקוטר 20 ומעבירים פנימה את הבלילה של הבראוניז.
- אופים במשך 25 דקות או עד שהחלק החיצוני יציב והחלק הפנימי יציב אבל רך. מצננים.
- בקערה גדולה שמים את כל מצרכי עוגת הגבינה וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבראוניז ומחזירים לתנור לאפייה של שעה ב-145 מעלות. העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים אבל עדיין רוטטת באמצע.
- מעבירים את העוגה למקרר למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים עם או בלי קצפת וניל.
- להכנת קצפת וניל: מקציפים יחד במיקסר עם וו הקצפה שמנת להקצפה, פודינג, אבקת סוכר ווניל עד שנוצרת קצפת יציבה. עורמים את הקצפת במרכז העוגה ושומרים במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- מכינים קפוצ’ינו או לאטה ממכונת הקפה. בקערה בינונית שמים חמאה, שוקולד וקפה וממיסים בפולסים של 30 שניות.
- מוסיפים סוכר לבן וטורפים.
- מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, וטורפים עד שהן נטמעות.
- מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים היטב עד שאין גושי קמח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- משמנים תבנית בקוטר 20 ומעבירים פנימה את הבלילה של הבראוניז.
- אופים במשך 25 דקות או עד שהחלק החיצוני יציב והחלק הפנימי יציב אבל רך. מצננים.
- בקערה גדולה שמים את כל מצרכי עוגת הגבינה וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבראוניז ומחזירים לתנור לאפייה של שעה ב-145 מעלות. העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים אבל עדיין רוטטת באמצע.
- מעבירים את העוגה למקרר למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים עם או בלי קצפת וניל.
- להכנת קצפת וניל: מקציפים יחד במיקסר עם וו הקצפה שמנת להקצפה, פודינג, אבקת סוכר ווניל עד שנוצרת קצפת יציבה. עורמים את הקצפת במרכז העוגה ושומרים במקרר עד להגשה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
אין לי מכונת קפה. אפשר להכין קפה נמס רגיל מגורען עם מים רותחים וקצת חלב?
כן, אין בעיה