בריאות מפנקת: קערות פוקי רעננות
קערות בריאות מושלמות בקלי קלות! כל אבות המזון מתנקזים לצלחת אחת של קינואה, אצות, ירקות ודג, ארוחת צהריים מושלמת מלאה בחלבון וסיבים תזונתיים
קערות בריאות מושלמות בקלי קלות! כל אבות המזון מתנקזים לצלחת אחת של קינואה, אצות, ירקות ודג, ארוחת צהריים מושלמת מלאה בחלבון וסיבים תזונתיים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 745.6 קק״ל 1491.1 קק״לפחמימות 68.1 גרם 136.3 גרםשומן 31.8 גרם 63.5 גרםנתרן 756.4 מ״ג 1512.7 מ״גחלבון 40.7 גרם 81.4 גרםסיבים תזונתיים 17.4 גרם 34.8 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 174.2 מ״ג 348.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 1626.0 מ״ג 3252.0 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות746
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 745.6 קק״ל 1491.1 קק״לפחמימות 68.1 גרם 136.3 גרםשומן 31.8 גרם 63.5 גרםנתרן 756.4 מ״ג 1512.7 מ״גחלבון 40.7 גרם 81.4 גרםסיבים תזונתיים 17.4 גרם 34.8 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 174.2 מ״ג 348.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 1626.0 מ״ג 3252.0 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 746 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס קינואה אדומהשטופה
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 שקית אצות וואקמה מיובשותמזרח מערב
-
200 גרם פילה דג סלמוןנא או מעושן
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 גזר בינוניקלוף
-
4 צנוניות בינוניות
-
1 אבוקדו בינוניקלוף
רוטב
-
2 כפיות שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
הגשה
-
1 חופן שומשום שחורמזרח מערב
אופן הכנה
- בסיר שמים את הקינואה, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים והקינואה רכה ומוכנה. מצננים ושומרים בצד.
- משרים את האצות במים עד שהן נפתחות, מסננים ושומרים בצד.
- חותכים את פילה הסלמון לקוביות בינוניות. את המלפפונים לקוביות קטנות, את הגזר לרצועות דקות, פורסים דק את הצנוניות וחוצים את האבוקדו.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרכיבים את המנה: מסדרים את הקינואה, הירקות והסלמון בתוך קערות הגשה בצורה יפה ואסטטית. יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את השומשום השחור ומגישים מיד.
אופן הכנה
- בסיר שמים את הקינואה, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים והקינואה רכה ומוכנה. מצננים ושומרים בצד.
- משרים את האצות במים עד שהן נפתחות, מסננים ושומרים בצד.
- חותכים את פילה הסלמון לקוביות בינוניות. את המלפפונים לקוביות קטנות, את הגזר לרצועות דקות, פורסים דק את הצנוניות וחוצים את האבוקדו.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרכיבים את המנה: מסדרים את הקינואה, הירקות והסלמון בתוך קערות הגשה בצורה יפה ואסטטית. יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את השומשום השחור ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן