בריאות מפנקת: קערות פוקי רעננות

קערות בריאות מושלמות בקלי קלות! כל אבות המזון מתנקזים לצלחת אחת של קינואה, אצות, ירקות ודג, ארוחת צהריים מושלמת מלאה בחלבון וסיבים תזונתיים
קערות בריאות מושלמות בקלי קלות! כל אבות המזון מתנקזים לצלחת אחת של קינואה, אצות, ירקות ודג, ארוחת צהריים מושלמת מלאה בחלבון וסיבים תזונתיים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    746
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 745.6 קק״ל 1491.1 קק״ל
    פחמימות 68.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 31.8 גרם 63.5 גרם
    נתרן 756.4 מ״ג 1512.7 מ״ג
    חלבון 40.7 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.4 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 174.2 מ״ג 348.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 1626.0 מ״ג 3252.0 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    746
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 745.6 קק״ל 1491.1 קק״ל
    פחמימות 68.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 31.8 גרם 63.5 גרם
    נתרן 756.4 מ״ג 1512.7 מ״ג
    חלבון 40.7 גרם 81.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.4 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 174.2 מ״ג 348.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 1626.0 מ״ג 3252.0 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בסיר שמים את הקינואה, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים והקינואה רכה ומוכנה. מצננים ושומרים בצד.
  2. משרים את האצות במים עד שהן נפתחות, מסננים ושומרים בצד.

    משרים את האצות בקערה עם מים. צילום: שניר גואטה
    משרים את האצות בקערה עם מים. צילום: שניר גואטה

  3. חותכים את פילה הסלמון לקוביות בינוניות. את המלפפונים לקוביות קטנות, את הגזר לרצועות דקות, פורסים דק את הצנוניות וחוצים את האבוקדו.
  4. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מרכיבים את המנה: מסדרים את הקינואה, הירקות והסלמון בתוך קערות הגשה בצורה יפה ואסטטית. יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את השומשום השחור ומגישים מיד.
    יוצקים את הרוטב. צילום: שניר גואטה
    יוצקים את הרוטב. צילום: שניר גואטה

    ומגישים! צילום: שניר גואטה
    ומגישים! צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בריאות מפנקת: קערות פוקי רעננות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות