-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 666.8 קק״ל 4000.9 קק״לפחמימות 26.6 גרם 159.8 גרםשומן 13.5 גרם 80.8 גרםנתרן 518.8 מ״ג 3112.9 מ״גחלבון 27.1 גרם 162.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 22.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 59.8 מ״ג 359.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 255.5 מ״ג 1532.9 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 30.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות667
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 666.8 קק״ל 4000.9 קק״לפחמימות 26.6 גרם 159.8 גרםשומן 13.5 גרם 80.8 גרםנתרן 518.8 מ״ג 3112.9 מ״גחלבון 27.1 גרם 162.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 3.7 גרם 22.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 59.8 מ״ג 359.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 255.5 מ״ג 1532.9 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 30.6 מ״גסגור
עצרו! לפניכם מנה שהיא לא רק שואו של מקצועני בשר, אלא גם כל כך קלה להכנה שהאורחים שלכם לא יאמינו שלקח לכם רק עשר דקות של עבודה כדי להכין אותה. בשר מפורק טעים ועסיסי מנתח אונטרייב שאפשר לאכול פשוט עם מזלג או להשקיע עם לחמניות קטנות וסלט רענן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 667 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אונטרייב
-
2 יחידות בצליםחתוכים לרצועות 1 ס"מ
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 ק"ג בשר אונטריבנתח שלם
-
1 כוס מים
-
4 שיני שוםקצוצות דק דק
-
1/2 כוס סילאןאו ¼ כוס צ'ילי מתוק ושתי כפות סוכר - למתיקות רבה יותר
-
1 כפית בהרט
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כוס יין אדום יבש
אופן הכנה
- מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/ בישול ובוחרים בתוכנית “בישול/צריבה”. לוחצים על “התחלה/ עצירה”, מוסיפים שמן ומחממים את הסיר במשך 2 דקות.
- מוסיפים לסיר את רצועות הבצל ומטגנים למשך 10 דקות עד שהבצל מטוגן.
- מוסיפים לסיר את כוס המים ומכניסים את נתח בשר האונטרייב פנימה.
- מערבבים בקערה את השום, הסילאן, התבלינים והיין ויוצקים על הבשר.
- מעבירים את הסליידר למצב “סיר לחץ” מכוונים ל-HIGH, מוודאים שהשסתום סגור, שמים את הטיימר לשעה וחצי ומבשלים. בסיום הבישול מניחים לסיר להתקרר וכך משתחרר לאט כל הלחץ.
- מזיזים את הסליידר ימינה למצב “טיגון באוויר חם/ בישול”, פותחים את הסיר, מוציאים את הנתח ומפרקים לפירורים.
- טועמים את הרוטב, מתקנים תיבול אם נדרש. במידה ויש הרבה נוזלים, ניתן לצמצם אותם לסירופ על ידי העברה לסיר קטן ובישול על אש נמוכה.
אופן הכנה
- מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/ בישול ובוחרים בתוכנית “בישול/צריבה”. לוחצים על “התחלה/ עצירה”, מוסיפים שמן ומחממים את הסיר במשך 2 דקות.
- מוסיפים לסיר את רצועות הבצל ומטגנים למשך 10 דקות עד שהבצל מטוגן.
- מוסיפים לסיר את כוס המים ומכניסים את נתח בשר האונטרייב פנימה.
- מערבבים בקערה את השום, הסילאן, התבלינים והיין ויוצקים על הבשר.
- מעבירים את הסליידר למצב “סיר לחץ” מכוונים ל-HIGH, מוודאים שהשסתום סגור, שמים את הטיימר לשעה וחצי ומבשלים. בסיום הבישול מניחים לסיר להתקרר וכך משתחרר לאט כל הלחץ.
- מזיזים את הסליידר ימינה למצב “טיגון באוויר חם/ בישול”, פותחים את הסיר, מוציאים את הנתח ומפרקים לפירורים.
- טועמים את הרוטב, מתקנים תיבול אם נדרש. במידה ויש הרבה נוזלים, ניתן לצמצם אותם לסירופ על ידי העברה לסיר קטן ובישול על אש נמוכה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן