גולדן מילק צ’אי – משקה חורף מפנק לימים קרים
בא לכם להתפנק בבית עם משקה חם, טעים ובריא? הכירו את הגולדן מילק צ'אי - משקה טעים וארומטי שאצלנו בימי החורף מחליף את הקפה והשוקו
בא לכם להתפנק בבית עם משקה חם, טעים ובריא? הכירו את הגולדן מילק צ'אי - משקה טעים וארומטי שאצלנו בימי החורף מחליף את הקפה והשוקו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.6 קק״ל 510.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 42.5 גרםשומן 8.0 גרם 31.8 גרםנתרן 91.3 מ״ג 365.1 מ״גחלבון 10.4 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרםכולסטרול 17.2 מ״ג 68.9 מ״גסידן 186.7 מ״ג 746.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 255.1 מ״ג 1020.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות128
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.6 קק״ל 510.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 42.5 גרםשומן 8.0 גרם 31.8 גרםנתרן 91.3 מ״ג 365.1 מ״גחלבון 10.4 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרםכולסטרול 17.2 מ״ג 68.9 מ״גסידן 186.7 מ״ג 746.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 255.1 מ״ג 1020.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 128 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
משקה
-
4 פרוסות שורש כורכוםטרי מקולף
-
3 תרמילי הל שלם
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
3 כוסות חלב 3%או חלב שיבולת שועל
-
2 כפות עלי תה
-
1/2 כוס מים
תוספות
-
1 חבילה סנו סושי – שקית זיפר סליידר M
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
4 שקדים טבעיים בינונייםקצוצים
-
4 אגוזי מלך בינוניים
-
2 כפיות ג’ינג’ר מסוכר
אופן הכנה
- שמים בתוך סיר קטן מים ומרתיחים אותם יחד עם התבלינים ועלי התה עד לקבלת תמצית.
- מורידים מהגז, משאירים במשך 5 דקות ומסננים את התבלינים.
- מרתיחים בסיר 3 כוסות חלב, מוסיפים את התמצית ומביאים שוב לרתיחה.
- מוזגים לכוסות, ומפדרים מעט קינמון מעל.
- מכניסים לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M אגוזי מלך, כותשים מעט ומפזרים מעל המשקה.
- מוסיפים שקדים קצוצים וג’ינג’ר מסוכר.
- ניתן להחליף את סוג החלב לחלב צמחי. מומלץ לנסות עם חלב שיבולת שועל.
אופן הכנה
- שמים בתוך סיר קטן מים ומרתיחים אותם יחד עם התבלינים ועלי התה עד לקבלת תמצית.
- מורידים מהגז, משאירים במשך 5 דקות ומסננים את התבלינים.
- מרתיחים בסיר 3 כוסות חלב, מוסיפים את התמצית ומביאים שוב לרתיחה.
- מוזגים לכוסות, ומפדרים מעט קינמון מעל.
- מכניסים לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M אגוזי מלך, כותשים מעט ומפזרים מעל המשקה.
- מוסיפים שקדים קצוצים וג’ינג’ר מסוכר.
- ניתן להחליף את סוג החלב לחלב צמחי. מומלץ לנסות עם חלב שיבולת שועל.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר להשתמש באבקת כורכום יבש
אפשר
מתאים בול לערב חורפי
בול! ספרי לנו איך יצא 🙂