גונדי: קציצות חומוס ועוף בתוך מרק מנחם

קציצות גונדי הן קציצות פרסיות אווריריות ועשירות, עשויות חומוס ועוף המוגשות בתוך מרק חמים. כי מה יותר טוב על הלב מגונדי ביום חורף קר?
קציצות גונדי הן קציצות פרסיות אווריריות ועשירות, עשויות חומוס ועוף המוגשות בתוך מרק חמים. כי מה יותר טוב על הלב מגונדי ביום חורף קר?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.2 קק״ל 853.9 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 35.8 גרם
    סוכר 0.9 גרם 10.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 40.4 גרם
    נתרן 396.9 מ״ג 4762.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 92.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 100.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 447.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    71
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.2 קק״ל 853.9 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 35.8 גרם
    סוכר 0.9 גרם 10.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 40.4 גרם
    נתרן 396.9 מ״ג 4762.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 92.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 100.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 37.3 מ״ג 447.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

מכינים את המצרכים לגונדי. צילום: שניר גואטה
מכינים את המצרכים לגונדי. צילום: שניר גואטה
  1. מחממים את ציר המרק עם המים בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה.
  2. מכניסים לקערת מעבד המזון את חזה העוף והבצל וטוחנים למחית אחידה.
  3. מעבירים את המחית לקערה.
  4. מוסיפים את הקמח, המלח, הכורכום, הכמון, ההל (לא חובה) ושמן הזית ולשים היטב. אם התערובת יבש מדי אפשר להוסיף מעט מים בזהירות ואם היא רטובה מדי אפשר להוסיף מעט קמח חומוס.
  5. כשהתערובת מוכנה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למנוחה של כשעה במקרר.
  6. מוציאים מהמקרר, מגלגלים לכדורים קטנים (קוטר של כ-3 ס”מ) ומכניסים למרק. מבשלים כחצי שעה במרק (הכדורים מתנפחים בבישול).
    מכניסים למרק. צילום: שניר גואטה
    מכניסים למרק. צילום: שניר גואטה

    גונדי עוף. צילום: שניר גואטה
    גונדי עוף. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גונדי: קציצות חומוס ועוף בתוך מרק מנחם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (31)

Avatar

    Avatar
    etia

    ערב טוב, לא הבנתי איך המרק ייצא חמצמץ? מה יתרום לכך? תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, מדובר בטעות, המרק אכן לא חמצמץ, תוקן 🙂

    Avatar
    Lily Nagar

    האם ניתן להשתמש בעוף טחון מוען

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות