וופל בלגי עם גלידת קפה

שי-לי ליפא מכינה קינוח מתוק של ופל בלגי בליווי גלידת קפה מפנקת תוצרת בית. אפשר להגיש גם כארוחת בוקר מאוחרת
שי-לי ליפא מכינה קינוח מתוק של ופל בלגי בליווי גלידת קפה מפנקת תוצרת בית. אפשר להגיש גם כארוחת בוקר מאוחרת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    648
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 647.9 קק״ל 5183.0 קק״ל
    פחמימות 55.9 גרם 447.6 גרם
    שומן 42.7 גרם 341.5 גרם
    נתרן 338.5 מ״ג 2708.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 107.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 201.1 גרם
    כולסטרול 122.3 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 211.9 מ״ג 1695.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 299.1 מ״ג 2393.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    648
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 647.9 קק״ל 5183.0 קק״ל
    פחמימות 55.9 גרם 447.6 גרם
    שומן 42.7 גרם 341.5 גרם
    נתרן 338.5 מ״ג 2708.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 107.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 201.1 גרם
    כולסטרול 122.3 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 211.9 מ״ג 1695.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 299.1 מ״ג 2393.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שי-לי ליפא
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידת קפה

ופל


אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה את המים והקפה עד להמסה. מצננים 5 דקות עד שהתערובת חמימה.
  2. מקציפים את השמנת המתוקה בקערת המיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה. בעזרת כף עץ מקפלים פנימה את החלב המרוכז ואת הקפה ומערבבים. מעבירים למכונת הגלידה ומערבלים 25-20 דקות עד שהגלידה מוכנה. לחלופין, מעבירים למקפיא וממתינים כ-4 שעות עד שהגלידה קופאת.
  3. מכינים את הוופל: מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. ממיסים את החמאה.
  4. טורפים בקערה אחרת את הביצים. מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית הווניל וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. משהים כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
  5. מחממים את מכשיר הוופל לפי הוראות היצרן.
  6. משמנים בתרסיס השמן משני צדיו. יוצקים כ-3 כפות מהבלילה לכל ריבוע המכשיר, סוגרים ואופים 3-2 דקות עד שהוופל מוכן. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
  7. מגישים חם עם גלידת הקפה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
וופל בלגי עם גלידת קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות