מרובעי בורקס דפי אורז עם גבינה ופטריות

הכי קל בעולם! בורקס דפי אורז שמכינים בצ'יק צאק ונראים מיליון דולר, משמינים הרבה פחות מבורקסים רגילים וטעימים בטירוף. מתכון שיהפוך לחלק מהשגרה
הכי קל בעולם! בורקס דפי אורז שמכינים בצ'יק צאק ונראים מיליון דולר, משמינים הרבה פחות מבורקסים רגילים וטעימים בטירוף. מתכון שיהפוך לחלק מהשגרה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 653.7 קק״ל 5229.3 קק״ל
    פחמימות 625.6 גרם 5004.7 גרם
    סוכר 625.0 גרם 4999.6 גרם
    שומן 625.6 גרם 5004.7 גרם
    נתרן 648.6 מ״ג 5188.6 מ״ג
    חלבון 625.7 גרם 5005.9 גרם
    סיבים תזונתיים 624.4 גרם 4995.0 גרם
    שומן רווי 624.9 גרם 4999.4 גרם
    כולסטרול 660.9 מ״ג 5287.4 מ״ג
    סידן 631.7 מ״ג 5053.5 מ״ג
    ברזל 624.6 מ״ג 4996.6 מ״ג
    אשלגן 646.4 מ״ג 5171.0 מ״ג
    אבץ 624.4 מ״ג 4994.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 653.7 קק״ל 5229.3 קק״ל
    פחמימות 625.6 גרם 5004.7 גרם
    סוכר 625.0 גרם 4999.6 גרם
    שומן 625.6 גרם 5004.7 גרם
    נתרן 648.6 מ״ג 5188.6 מ״ג
    חלבון 625.7 גרם 5005.9 גרם
    סיבים תזונתיים 624.4 גרם 4995.0 גרם
    שומן רווי 624.9 גרם 4999.4 גרם
    כולסטרול 660.9 מ״ג 5287.4 מ״ג
    סידן 631.7 מ״ג 5053.5 מ״ג
    ברזל 624.6 מ״ג 4996.6 מ״ג
    אשלגן 646.4 מ״ג 5171.0 מ״ג
    אבץ 624.4 מ״ג 4994.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא משנה את צבעו ומזהיב מעט.
  2. מוסיפים את הפטריות ואת אבקת המרק וממשיכים לטגן עד איבוד כל הנוזלים.
  3. מעבירים את תערובת הירקות לקערה ומפוררים לתוכה את גבינת החמד. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מוזגים את המים לתבנית רחבה שתכיל את נייר האורז ומטבילים נייר אחד בתוכו למשך כ-30 שניות עד שהוא מתרכך אבל לא ספוגי.
  5. מוציאים את נייר האורז מהמים ופורשים אותו על משטח העבודה. מניחים 2 כפות מהמילוי במרכז נייר האורז.
  6. מקפלים את דף האורז כמו מעטפה מכל כיוון לצורת מרובע. לא מהדקים מידי בזמן הגלגול.
  7. חוזרים על הפעולות עם יתר דפי האורז.
  8. כעת מעבירים את הבורקסים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומברישים אותם בביצה טרופה.
  9. לאחר ההברשה, “מדביקים” את צידי המרובעים בעזרת האצבעות כדי לוודא שהמילוי לא יברח.
  10. מפזרים שומשום בנדיבות.
  11. אופים למשך כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 עד שהבורקס הופך שחום ויפה.

    מרובעי בורקס דפי אורז 2
    מרובעי בורקס דפי אורז. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרובעי בורקס דפי אורז עם גבינה ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ציפורה כהן

    משתמשים בפיטריות חיות או שימורים?

      Avatar
      מערכת Foody

      פטריות טריות, אך אפשר להשתמש גם בפטריות מקופסת שימורים.

      Avatar
      מערכת Foody

      1 חבילה גבינת חמד = 250 גרם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות