לחמניות לפסח כשרות. יאמ

אין מי שלא אוהב לחמניות של פסח, שווה לחכות להן כל השנה. מרגש לנגוס בלחמנייה הראשונה של פסח. אז קבלו מתכון של לחמניות לפסח. כשל"פ זה הכי!
אין מי שלא אוהב לחמניות של פסח, שווה לחכות להן כל השנה. מרגש לנגוס בלחמנייה הראשונה של פסח. אז קבלו מתכון של לחמניות לפסח. כשל"פ זה הכי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.0 קק״ל 2019.5 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 39.3 גרם
    שומן 8.9 גרם 177.2 גרם
    נתרן 145.8 מ״ג 2916.1 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 77.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 103.4 מ״ג 2067.8 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 292.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 58.7 מ״ג 1174.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.0 קק״ל 2019.5 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 39.3 גרם
    שומן 8.9 גרם 177.2 גרם
    נתרן 145.8 מ״ג 2916.1 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 77.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 103.4 מ״ג 2067.8 מ״ג
    סידן 14.6 מ״ג 292.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 58.7 מ״ג 1174.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור

לא, אתם לא טועים, אנחנו מדברים על לחמניות לפסח. כן, כן, לחמניות כשרות לפסח לא צריכות להיות עונש שמכינים (ואוכלים) בלית ברירה, ועם המתכון המעולה הזה אנחנו בטוחים שגם אתם תחכו להן כל שנה. מה הסוד שלהן? קודם כל, בלי סיבוכים – מבטיחים לכם.

זה נכון שלהכין לחמניות מקמח מצה יכול להיות קצת טריקי, לפעמים אפילו למי שמנוסה בהכנה של לחמניות רגילות, אבל כאן מדובר על לחמניות לפסח קלות להכנה, מהירות ופשוטות, שכל אחד יכול לעשות. בנוסף – הן ממש, אבל ממש טעימות! ואם אתם רוצים לעשות את החיים הכי פשוטים שאפשר, זה בדיוק המתכון בשבילכם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק הלחמניות:

להברשה וציפוי:


אופן הכנה:

  1. שופכים לסיר גדול את השמן, המים, המלח, הסילאן והסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים במהירות בעזרת כף עץ עד לקבלת בצק.
  3. מניחים לבצק להצטנן וכאשר הוא פושר ואז מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
  4. בעזרת ידיים רטובות יוצרים את עיגולי הלחמניות ומסדרים בתבנית תנור מצופה בנייר אפייה.
  5. מושחים את הלחמניות בעזרת מברשת בביצה מהולה במים.
  6. מפזרים מעל גרעינים, שומשום ואגוזים.
  7. אופים כ-25 דקות בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש.
  8. פותחים לאט את התנור, והרי לכם - לחמניות מקמח מצה. בתאבון.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות לפסח כשרות. יאמ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דניאלה לוי

    יש לכן מתכון ללחמניות לפסח מקמח תפוחי אדמה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות