-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 372.8 קק״ל 2982.2 קק״לפחמימות 50.7 גרם 405.5 גרםשומן 17.3 גרם 138.6 גרםנתרן 250.5 מ״ג 2004.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 9.5 גרם 76.2 גרםכולסטרול 94.9 מ״ג 759.5 מ״גסידן 11.4 מ״ג 90.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 9.7 מ״ג 77.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 35 דק׳כולל 14 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות373
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 372.8 קק״ל 2982.2 קק״לפחמימות 50.7 גרם 405.5 גרםשומן 17.3 גרם 138.6 גרםנתרן 250.5 מ״ג 2004.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 9.5 גרם 76.2 גרםכולסטרול 94.9 מ״ג 759.5 מ״גסידן 11.4 מ״ג 90.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 9.7 מ״ג 77.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.6 מ״גסגור
או לה לה! איזו מנה מעולה! הפעם החלטנו להפגיש בין הפאי הנפלא לקרם הברולה המושלם וליצור משהו חדש לגמרי – פאי קרם ברולה עם קרם קוקוס קרמי, דבש מתקתק שכבת סוכר מקורמלת שכיף לפצח עם הכפית, מומלץ באהבה ובחום!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 14 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 373 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את בסיסי הטארטלטים: משמנים תבניות פאי אישיות או שקעים של תבנית מאפינס ומרפדים בבצק (אם משתמשים בתבנית מאפינס מרפדים עד 2-2.5 ס”מ מגובה השקע). מסירים את עודפי הבצק בעזרת סכין חדה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- דוקרים את התחתית במזלג ומקפיאים 15 דקות. אופים 20-25 דקות להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
- מכינים את המילוי: טורפים את החלמונים בסיר. מוסיפים בהדרגה 1.5 ממיכלי קרם הקוקוס (מתוך שני מיכלי קרם הקוקוס), תמצית הווניל, הדבש והמלח וטורפים היטב. טורפים בקערית נפרדת את יתר קרם הקוקוס והקורנפלור לתערובת חלקה ומוסיפים לסיר.
- מחממים את הסיר על להבה בינונית-נמוכה תוך כדי בחישה קבועה במשך 8-10 דקות עד שהנוזל מסמיך מעט. מצננים ויוצקים דרך מסננת על תחתיות הבצק האפויות.
- מחזירים את הטארטלטים לתנור (150 מעלות) לכ-25 דקות עד שהמלית מתייצבת בשוליים ועדיין רוטטת במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומצננים במקרר ללילה.
- לפני ההגשה בוזקים על פני הטארטלטים סוכר בשכבה דקה ואחידה ומקרמלים בברנר או בתנור (מניחים בחלק העליון של התנור עם חום עליון ואופים 2-3 דקות. בודקים עוד לפני - זהירות, זה נשרף מהר) ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את בסיסי הטארטלטים: משמנים תבניות פאי אישיות או שקעים של תבנית מאפינס ומרפדים בבצק (אם משתמשים בתבנית מאפינס מרפדים עד 2-2.5 ס”מ מגובה השקע). מסירים את עודפי הבצק בעזרת סכין חדה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- דוקרים את התחתית במזלג ומקפיאים 15 דקות. אופים 20-25 דקות להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
- מכינים את המילוי: טורפים את החלמונים בסיר. מוסיפים בהדרגה 1.5 ממיכלי קרם הקוקוס (מתוך שני מיכלי קרם הקוקוס), תמצית הווניל, הדבש והמלח וטורפים היטב. טורפים בקערית נפרדת את יתר קרם הקוקוס והקורנפלור לתערובת חלקה ומוסיפים לסיר.
- מחממים את הסיר על להבה בינונית-נמוכה תוך כדי בחישה קבועה במשך 8-10 דקות עד שהנוזל מסמיך מעט. מצננים ויוצקים דרך מסננת על תחתיות הבצק האפויות.
- מחזירים את הטארטלטים לתנור (150 מעלות) לכ-25 דקות עד שהמלית מתייצבת בשוליים ועדיין רוטטת במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומצננים במקרר ללילה.
- לפני ההגשה בוזקים על פני הטארטלטים סוכר בשכבה דקה ואחידה ומקרמלים בברנר או בתנור (מניחים בחלק העליון של התנור עם חום עליון ואופים 2-3 דקות. בודקים עוד לפני - זהירות, זה נשרף מהר) ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן