גם פאי וגם ברולה: פאי קרם ברולה קוקוס-דבש חגיגי ומעולה

בטוח זו המצאת המאה! איך לא חשבו קודם לכן לשדך לבצק פריך קרם ברולה? מתכון מעולה של פאי קרם ברולה עם קרם קוקוס ודבש
בטוח זו המצאת המאה! איך לא חשבו קודם לכן לשדך לבצק פריך קרם ברולה? מתכון מעולה של פאי קרם ברולה עם קרם קוקוס ודבש
  • נעמה רן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 14 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.8 קק״ל 2982.2 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.5 גרם
    שומן 17.3 גרם 138.6 גרם
    נתרן 250.5 מ״ג 2004.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 76.2 גרם
    כולסטרול 94.9 מ״ג 759.5 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 90.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 9.7 מ״ג 77.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 14 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.8 קק״ל 2982.2 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 405.5 גרם
    שומן 17.3 גרם 138.6 גרם
    נתרן 250.5 מ״ג 2004.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 76.2 גרם
    כולסטרול 94.9 מ״ג 759.5 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 90.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 9.7 מ״ג 77.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור

או לה לה! איזו מנה מעולה! הפעם החלטנו להפגיש בין הפאי הנפלא לקרם הברולה המושלם וליצור משהו חדש לגמרי – פאי קרם ברולה עם קרם קוקוס קרמי, דבש מתקתק שכבת סוכר מקורמלת שכיף לפצח עם הכפית, מומלץ באהבה ובחום!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
נעמה רן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מילוי

קרמול


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיסי הטארטלטים: משמנים תבניות פאי אישיות או שקעים של תבנית מאפינס ומרפדים בבצק (אם משתמשים בתבנית מאפינס מרפדים עד 2-2.5 ס”מ מגובה השקע). מסירים את עודפי הבצק בעזרת סכין חדה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. דוקרים את התחתית במזלג ומקפיאים 15 דקות. אופים 20-25 דקות להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
  4. מכינים את המילוי: טורפים את החלמונים בסיר. מוסיפים בהדרגה 1.5 ממיכלי קרם הקוקוס (מתוך שני מיכלי קרם הקוקוס), תמצית הווניל, הדבש והמלח וטורפים היטב. טורפים בקערית נפרדת את יתר קרם הקוקוס והקורנפלור לתערובת חלקה ומוסיפים לסיר.
  5. מחממים את הסיר על להבה בינונית-נמוכה תוך כדי בחישה קבועה במשך 8-10 דקות עד שהנוזל מסמיך מעט. מצננים ויוצקים דרך מסננת על תחתיות הבצק האפויות.
  6. מחזירים את הטארטלטים לתנור (150 מעלות) לכ-25 דקות עד שהמלית מתייצבת בשוליים ועדיין רוטטת במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומצננים במקרר ללילה.
  7. לפני ההגשה בוזקים על פני הטארטלטים סוכר בשכבה דקה ואחידה ומקרמלים בברנר או בתנור (מניחים בחלק העליון של התנור עם חום עליון ואופים 2-3 דקות. בודקים עוד לפני - זהירות, זה נשרף מהר) ומגישים.
פאי ברולה1
פאי קרם ברולה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות