-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.9 קק״ל 2561.3 קק״לפחמימות 9.0 גרם 54.1 גרםשומן 19.4 גרם 116.3 גרםנתרן 755.8 מ״ג 4534.6 מ״גחלבון 52.4 גרם 314.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 9.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 735.3 מ״גסידן 55.3 מ״ג 331.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1281.0 מ״ג 7685.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות427
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.9 קק״ל 2561.3 קק״לפחמימות 9.0 גרם 54.1 גרםשומן 19.4 גרם 116.3 גרםנתרן 755.8 מ״ג 4534.6 מ״גחלבון 52.4 גרם 314.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 9.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 735.3 מ״גסידן 55.3 מ״ג 331.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1281.0 מ״ג 7685.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 427 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 פילה דג לבן
-
1 צרור כוסברהקצוצה
-
10 שיני שוםקלופות ופרוסות
-
1 גזר בינוניחתוך לקוביות
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 כפות פפריקה מתוקהאו חריפה
-
1/2 כפית סוכר חום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקצוץ
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף לימון כבושקצוץ, אפשר גם ממרח
אופן הכנה
- בסיר גדול ורחב מחממים מעט שמן קנולה, מוסיפים את הגזר עם הפלפלים והשום הפרוס, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד להשחמה קלה.
- מוסיפים את הדגים, וצורבים אותם מ-2 הצדדים.
- מנמיכים את האש, מוסיפים לימון כבוש ננסי חתוך דק וכוסברה.
- מכינים בכוס בצד 1/2 כוס שמן עם 3 כפות פפריקה מתוקה או חריפה, מערבבים היטב ושופכים מעל הדג.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה.
אופן הכנה
- בסיר גדול ורחב מחממים מעט שמן קנולה, מוסיפים את הגזר עם הפלפלים והשום הפרוס, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד להשחמה קלה.
- מוסיפים את הדגים, וצורבים אותם מ-2 הצדדים.
- מנמיכים את האש, מוסיפים לימון כבוש ננסי חתוך דק וכוסברה.
- מכינים בכוס בצד 1/2 כוס שמן עם 3 כפות פפריקה מתוקה או חריפה, מערבבים היטב ושופכים מעל הדג.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן