דובשניות כוסמת וגרנולה

מחפשים מתכון שונה ולא שגרתי לדובשניות? קבלו דובשניות כוסמת וגרנולה עם טעם עמוק וכמעט אגוזי ועם טעם קלוי ומרקם מתפצח של גרנולה אפויה
מחפשים מתכון שונה ולא שגרתי לדובשניות? קבלו דובשניות כוסמת וגרנולה עם טעם עמוק וכמעט אגוזי ועם טעם קלוי ומרקם מתפצח של גרנולה אפויה
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.8 קק״ל 6052.6 קק״ל
    פחמימות 36.5 גרם 1093.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 218.3 גרם
    נתרן 139.3 מ״ג 4179.3 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 106.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 53.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 108.2 גרם
    כולסטרול 30.5 מ״ג 914.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 343.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 65.9 מ״ג 1977.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.8 קק״ל 6052.6 קק״ל
    פחמימות 36.5 גרם 1093.8 גרם
    שומן 7.3 גרם 218.3 גרם
    נתרן 139.3 מ״ג 4179.3 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 106.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 53.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 108.2 גרם
    כולסטרול 30.5 מ״ג 914.0 מ״ג
    סידן 11.5 מ״ג 343.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 65.9 מ״ג 1977.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מאיר דנון
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

 

  1. מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. 
  2. מוסיפים דבש וסילאן ומעבדים לתערובת אחידה. 
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. 
  4. לקערה נפרדת מנפים קמחים וסודה לשתייה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים קלות לפיזור התבלינים בקמחים. 
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה והביצים ומעבדים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה. 
  6. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 
  7. מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 5 ס״מ. אם התערובת דביקה מדי אפשר להכניס אותה למקרר לחצי שעה או לעבוד עם ידיים רטובות. מגלגלים את הכדורים בגרנולה ומניחים בתבנית במרווחים. בכל תבנית ייכנסו כ-12 כדורים. מועכים מעט את הכדורים בעזרת כף היד.
  8. אופים 11 דקות עד שהשוליים מזהיבים. מכינים תבנית נוספת ואופים כך את יתר הדובשניות. 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דובשניות כוסמת וגרנולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות